ne, kérdés, Edi, ez van

#201850 Hozzászólás

F Kata

ne, kérdés, Edi, ez van

ne: És most mi lesz??? Figyu,ez a fórum errõl szól: “Tunéziai barátaink nevei”. Te ki mertél itt írni bármit magadról vagy a barátodról? Remélem hogy az én történetem talán megkímél néhány lányt attól, hogy ennek a fiúnak az áldozata legyen! És ebben semmi kivetnivalót nem látok. Mellesleg nekem semmi szégyelnivalóm nincs, neki annál inkább.
kérdés: Mint írtam, nem tudhattad, mert bizonyára nem jársz fel annyi ideje a fórumra hogy tudj dolgokat.Igen, nem kötelezõ visszaolvasni, de akkor lehet szépen kérdezni is a másikat,nem pedig élesen kritizálni.Lehet véleményt írni anélkül is, hogy ismernél minden elõzményt,de ha válaszolok, akkor nem kell megsértõdni,mert valami nem úgy van,mint amit te gondoltál. Azt írtam,hogy túl vagyok a csalódáson.Attól,hogy nem szeretek valakit,másfajta érzéseim lehetnek vele kapcsolatban,mint pl. harag,bosszúvágy,utálat,stb.,de ezeken is át kell tudni idõvel lépni. Talán ennek még nem jött el az ideje,és õ fájdalmat okozott nekem, most miért ne szenvedjen egy kicsit õ is.(Már ha egyáltalán valóban szeretett.)Sokáig ezt úgysem lehet játszani, de talán most õ is rájön, hogy nem mindenki a játékszere,hogy eldobja, elõveszi.Jólesik az egómnak hogy próbálkozik, de ennyi. És az új ismeretség segített túljutni a fájdalmon amit éreztem.
Edi: Szrencsére nekem mindez nem kerül pénzbe,mert én nem hívogatom,és nem írok neki,sem a barátainak.Régen sok pénzt felemésztett mindez amikor még együtt voltunk. Most ha valóban szeretett, akkor megtudja õ is, mit jelent a másik után vágyakozni és csalódni. Lehet hogy gyerekesen hangzik, de legyünk õszinték, valahol ez az ember egójának elégtétel, mást úgysem tehetünk.Persze ha nem hagyja abba, úgyis lezárom ezt az egész telefonálását,mert az új “barátommal” nem szeretnék emiatt nézeteltérést. :)
ez van: Örülök hogy ilyen jó mókamester vagyok, hogy így meg tudlak nevettetni! Tudod sem elolvasni, sem írni arra nem kötelezõ, amit MÁSNAK írok, válaszolok. Én legalább fölvállaltam magam,rólad mit sem tudni, meg írhatsz magadról bármit ezek után. Véleményem szerint azok közé tartozol, akik az egyéni véleményüket több néven is közlik itt a fórumon, s ha e feltevésem igaz, akkor te vagy az álszent.Én saját néven föl merem vállalni a véleményem,és az ezzel járó attrocitásokat.Szerinted én egy tucatcsaj vagyok, aki celebnek gondolja magát.Akkor én is leírom itt õszintén a véleményem rólad a beírásod alapján. Azzal hogy jössz itt a hastánccal,celebséggel (ami nem tudom hogy jön most ide)azzal pusztán azt fejezed ki, hogy ellenszenves vagyok neked, mert többen ismernek. A tucatcsaj alatt nem tudom mit gondolsz, lehet hogy igazad van.Nem vagyok egy feltûnõ jelenség, nem vagyok egy szakadt koszos nõ, de pénzéhes plázacica sem vagyok.Egy egyszerû, átlagos,hétköznapi lány vagyok.Sérült gyermekekkel foglalkozom, 2 diplomám van, másodállásom is van, és a hastáncban találtam meg a számomra legkedvesebb mozgásformát.Na de minek is írom ezt le,hiszen már tudod.Ha az álszentségem abból áll, hogy meg merem írni a véleményem és a gondolataim kerek-perec, és mindezt a saját nevemen, valamint kulturált módon,még ha vág is mint a penge, akkor neked elég fura a felfogásod!!!Ha idegesítenek a beírásaim,miért nem siklassz át felettük???Miért írogatsz rá sértõ hangnemben???Hmmmm? A pasik pedig nem azért jelölnek be,mert hastáncolok, hiszen mindez a magán oldalamon történik, ahol a saját nevemmel és adataimmal szerepelek.Ráadásul nem vagyok egy topmodell alkat.Talán az szimpatikus nekik, amit ott leírok.Mert tudod lehet bárki bombázó, ha kiesik a szájából a kapanyél, vagy csak hisztizni és másokat kritizálni tud. Nem vagyok sem celeb, sem álszent, és ha valaki sérteget, kulturáltan visszaválaszolok, illetve válaszolok ha kérdeznek.Szerinted mindenki aki válaszol vagy magyarázatot ad valakinek valamire, mert az illetõ nem tud vagy nem ért valamit, akkor azok egyben kioktatnak másokat?!Mert szerintem ez nem kioktatás.De lehet neked mindezt hiába írom le,mert neked ez magas,mert csak nevetgélni tudsz másokon.Könnyû átlátni néhány emberen,rajtad is.Nem lehet az ember mindenkinek szimpatikus, sem én, de te sem.Ha ilyen stílusban írogatsz,pláne nem.És az is az igazsághoz tartozik, hogy már kezdtem csodálkozni hogy írok, és nem köt belém senki.Hát, minden csoda 3 napig tart, itt is korai volt az öröm.
Ha nem F Kata néven írtam volna, lehet a kutya sem reagált volna a beírásomra. Itt ugyanis nem a beírással van a baj, hanem azzal hogy én írtam.Mert te abba is belekötöttél volna, ha csupán azt írom: esik az esõ.Nem nehéz átlátni rajtad.Hiába írogatsz más neveken, azonnal fölismerhetõ vagy.Fölháborodni pedig nem csak neked van jogod más írásán, másokat meg lehet épp te idegesítessz és háborítassz fel, csak épp mindig más néven írsz, hogy úgy tûnjön, tömegek véleményét képviseled. :)