Néhány gyors reagálás

#237649 Hozzászólás

igazi hülyeségszûrõ
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Néhány gyors reagálás

Joe, Veled kezdem:
El kell, hogy ismerjem, hogy okosabb, vagy mint én, mert én hülye háromszor is végignéztem a BK által említett “feb 09 10.27- es hozzaszolasod” és nem találtam. Már a modi barátunkra is gyanakodtam.
Joe, és Barna:
Barna szerintem egy kicsit sejti, vagy talán teljesen tudja is, hogy mire akarok kilyukadni az USA külpolitikájával kapcsolatban, azonban ezt szerintem ember nincs, aki néhány sorban meg tudja fogalmazni, úgyhogy Joe a türelmedet kérem ezzel a topic-kal kapcsolatban, de amit megígérek, azt meg is szoktam tartani.
Tibor:
Köszi tényleg, hogy az érvelésemnek nem a lényegtelen részébe kötöttél bele (abba, hogy nem ott nõttél fel, ahol laksz most), ezek szerint megértetted, hogy mit akarok ténylegesen mondani.
Ellenben kiragadok egy félmondatot az írásodból, de ne félj nem félmondatonként akarom szétcincálni azt, lesz utalás a mondatod többi részére is, meg az utána következõ mondataidra is. Tehát a kiragadott félmondat: “Engem az érdekel,hogy a cigányok ha tetszik,ha nem nagyrészt bûnözõk”
Ez a félmondatod, ha statisztikailag vesszük igaz is. Néhány kérdésem azonban lenne ezzel kapcsolatban, kezdem a leglényegtelenebbel, és folytatom a lényegesebbekkel:
1./ Hol készült hivatalos statisztika arról, hogy a cigányok pontosan hány %-a bûnözõ?
2./ Mi a definíciója annak, hogy ki a cigány, és ki a nem cigány?
3./ Ha meglátok az utcán egy olyan embert, aki – tegyük fel – szemmel láthatóan cigány, tehát nem határeset!, honnan tudom eldönteni azt, hogy a cigányság nagyrészéhez (azaz a bûnözõkhöz), vagy a kisebbséghez (azaz a tisztességes cigányokhoz) tartozik?
4./ Ebbõl következik, hogyha én nem pbadrienn vagyok, hanem K. István rendõr õrmester, vagy az önkormányzat, illetve az állam K. Istvánné nevû szociális segélyek kiosztására hivatott alkalmazottja, akkor hogyan tudom eldönteni a 3./ pontban elmondott problémát?
5./ Saját tapasztalatból tudom (látom jártomban-keltemben), hogy az úgynevezett “cigánytelepeken” nagyon sok nem cigány, hanem fehérbõrû magyar is él ugyanolyan életkörülmények között, mint a cigányok, és az õ nagyrészük is bûnözõ. Namost akkor ezeket az embereket nem kellene megrendszabályozni, csak azért, mert õk nem cigányok, és most a cigánybûnözésrõl van szó?
6./ Nem csak a cigányok bûnöznek: vannak pl. újgazdagok elkényeztetett gyerekei, akik 300 lóerõ feletti, apuka pénzébõl megvásárolt autókkal ártatlan embereket ütnek el, csak azért, mert nekik “szabad” 150 km/h sebesség felett is menni Budapest, vagy egyéb város, falu belterületén, aztán vannak un. fehérgalléros bûnözõk, akik gyakorlatilag nagybani csalók, sikkasztók, külön kiemelném még a maffiózókat, akik szintén brutálisak, és befenyítik az étteremtulajdonosokat, és akik közül elég kevés a cigány, és szerencsére kezdenek visszaszorulni, és végül de nem utolsó sorban a sikkasztó, hatalmukkal visszaélõ politikusainkat pártállástól függetlenül. Sorolhatnám még az egyéb bûnözõi csoportokat. Õket nem kellene megrendszabályozni?
Ezért írtam, hogy a Jobbik eszmerendszere tökéletesen hibás. Az én véleményem az, hogy AZ ÖSSZES BÛNÖZÕT meg kell büntetni a törvény eszközeivel (persze ehhez jó törvények kellenek), és KÖVETKEZETESE BETARTATNI A TÖRVÉNYEKET MINDENKIVEL! A lecsúszott rétegek problémájára pedig megoldást kell találni, lehetõleg úgy, hogy az intézkedés lehetõ legkevesebb része szóljon a segélyezésrõl, és az egész program a lehetõ legkevesebb adóforintjába kerüljön a tisztességesen dolgozó, adózó állampolgároknak. Ennek a mikéntjérõl már érdemes lenne vitatkozni.