nektek

#201949 Hozzászólás

egy volt útitárs

nektek

Vannak itt 25-35 évesek is bõven. Jude is ebbe a kategóriába tartozik. Igen,beszél nyelveket!!! Fölbosszant a sok általánosítás már engem is! Én pl.2 nyelven, de a testvérem 3 nyelven beszél társalgási szinten.Vannak akik szeretnek nyelvet tanulni,vagy a szüleik nagy hangsúlyt fektettek a nyelvtanulásra.Mert a mi idõnkben még az orosz volt a kötelezõ nyelv az általánosban.
Furcsa hogy egyeseket megszóltok amiért ideírnak,pedig van tunéziai érdekeltségük,másokat meg egekig magasztaltok,pedig közük nincs ehhez a fórumhoz.Bárhová ki lehet menni dolgozni,vagy ismeretség kell, vagy nagyon bátornak és talpraesettnek lenni,és nem utolsó sorban nyelvtudás.Miért ne utazhatna ki Jude is?Ugyan már?Gazdasági világválság?Hahaha!Tudjátok hányan mennek most is ki és helyezkednek el?!Rengetegen!Próbálja az állam itthon tartani az embereket, de nem jön össze, kint meg örülnek az olcsó munkaerõnek.(Aki meg csak rövid idõre tervez,az meg magasról tesz rá,hogy bejelentik-e.) Jude fiúja nincs rászorulva hogy vízumért házasodjon, van Tunéziában saját lakása(láttam,nagyon szép), a szülei tehetõs emberek, vannak kapcsolataik, az egyetem révén ki tud menni külföldre dolgozni olyan országokba, amiknek szerzõdése van az egyetemmel.Mindig mindenhol mindent a barátja fizetett, ha ott voltam még az én fogyasztásom is, hiába tiltakoztam.Õ fizette a taxit is, meg mindent ha együtt voltak Jude-al, mert azt mondta,hogy néz már ki hogy a nõ fizet!
Sok régi is van itt, akik csalódtak és most megpróbálnak lebeszélni másokat, aki meg normálisan ír közülük,lehurrogják a rosszindulatú emberkék.Szomorú hogy ez lett a fórumból! :(