nem akartam!

#322157 Hozzászólás

Tataglia

nem akartam!

az hogy miert nem dolgozom a tropicanaban? – Ha akarnek sem tudnek! mert az osszes vezetobuzerans(Kovacs Tamas es tarsai) meg nem hallott kaszinorol amikor mar reg dolgoztam es ez nagyon nem fer bele a lelkivilagukba es ez mar bebizonyosodott 3 evvel ezelott! egyebkent meg semmi bajom a 3 forintos magyar vendegekkel (mert ugye mindenkit kitiltottak akinek penze van es jatekos is)
az hogy miert vagyok itt vagy elek itt? -ez maradjon meg az en dolgom.
a magyar lanyok szutykolodasa alatt meg azt ertem:(Tisztelet a kivetelnek!!!) Hogy gyorsan raugrunk a fonokre vagy a fonok fiara vagy valami vendegre az se baj ha igenytelen meg bunko meg kicsit koszos is de a melo biztos es mindig van overtime!!! cafolj meg ha nem igy van!!! nem mondom hogy mindenki de sok ilyet lattam es a belem kifordul tole!
Nem rossz nap kerdese az egesz hanem ez a velemnyem. A nemi megkulonboztetessel sem ertek eggyet! mert a torveny vagy vonatkozik mindenkire vagy akkor tartalmazza hogy a noket hagyjuk ki ebbol.Ez nalam elvi kerdes. Mint ahogy meg BP-n is ruheltem amikor egy holgy szeles mosollyal es pillaremegtetessel erte el hogy joval korabban vegezzen mert surgos dolga van a Fortunaban. Erted? ez nem nogyulolet! Imadom a noket,becsulom oket amelyik megerdemli de nem szeretem a megkulonboztetest!
A drogokrol meg egy rossz szot nem szoltam! mindenkinek a maga dolga! En a hasisra szavazok:)) a hozzajutas meg kapcsolatok kerdese. Semmivel sem nehezebb hozzajutni itt mint otthon. Egyebkent a Kozel-Kelet-i kultura szerves resze a szivas ezert mas a megiteles itt mint ott ahol a barackpalinkanak van hagyomanya.
egyebkent meg minden jot! sziasztok