nem ertem

#98154 Hozzászólás

Romesz

nem ertem

Nem ertem hogy miert is szapuljuk egymast.
Eredetileg a tema a vizumrol szolt.
Illetve arrol hogy amerika mit fog tenni, hogy europa koveteleseinek eleget tegyen.
Szerintem nem sokat, de ez csak velemeny.
Erdekes modon egybol ket taborra oszlott a hozza szolok. Egymasnak esve nehol szarkasztikusan, nehol pedig igencsak alpari modon szidalmazva a masik ember valasztasat.
Teszem azt ha nekem europa jobb vagy meg inkabb magyar orszag az miert bant masokat? Ha ugyan akkor amerikat valasztom az megint csak miert esik rosszul egyeseknek?
Teljesen az az erzesem hogy ez nem mas mint irigyseg es ugyan csak regi szokas szerint az hogy bele szoljanak masok eletebe. Ha pl valaki nem szeret halaszni miert kell azt le hulyezni azoknak akiknek a halaszatkedvenc sportjuk?
Ha pl valaki utazik az miert szidja azt aki nem akar utazni?
Vagy forditva aki otthon maradt miert szidja azt aki elment?
Ez teljesen olyan mint amikor valaki allergias a mogyorora es a masik megis erolteti hogy igenis probalja ki, mert az pedig finom etel, avval nem torodve hogy esetleg aki allergias az ettol meg hal esetleg.
Szidjatok azt aki itt el, mert nem tudjatok elfogadni hogy annak az jo lehet, vagy ha jo akkor miert lehet az jo ami nektek nem tetszik.
Vissza kanyarodva a vizum dologhoz, szvsz aki akar utazni az megfogja szerezni a szukseges dokumentumokat ahhoz hogy utazhasson. Ha egy amerikainak nem fog valamelyik europai orszag vizumot adni szerintetetek ketsegbe fog esni? Nem hiszem, legfeljebb fogja magat es elutazik oda ahova nem kell vizum.
Europanak biztos nem fontos az amerikai turistak penze, azert nyakaskodik. Amerika pedig megfullad a sajat leveben de aki haragszik amerikara annak ez inkabb csak oromhir.
Nagyon erdekes tortenet: Elnokvalasztas idejen Alek Baldvin kijelentette ha George W Bush lesz az elnok akkor o (Alek) fogja a satorfajat es europaba koltozik ( mivel annyira utalja az uj elnokot. Valasztasnak vege es Alek meg mindig USA-ben lakik.. Szerintetek annyira rossz lehet neki , ha meg mindig itt el?
na mindegy egy , szez szonak is egy a vege akinek europa jo az eljen ott, akinek meg mashol jo az eljen mashol.