nem hastáncos

#201853 Hozzászólás

F kata

nem hastáncos

nem kell sokáig visszaolvasnod, csupán az utolsó hozzászólásaim között szemezgetned, átolvasni mégegyszer,nem csak felületesen átfutni rajta, és akkor ott a lényeg:
-Mint írtam, nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus.Ettõl függetlenül ha én nem vagyok bunkó valakivel és nem sértegetem és nem neki írok, akkor annyi a minimum,hogy ne sértegessen.
-Ha valamirõl fogalmam sincs, akkor nem teszek itt közzé durva hozzászólásokat, fõleg amik a valóságot nem fedik.
-Ha elolvasod a zárójelben lévõt, ott lapul a lényeg: “”Már ha egyáltalán szeretett.” Én nem azt írtam hogy szeretett,imádott, csak azt, hogy ha szeretett akkor talán érez valamit, ha meg nem, akkor ráér a pénzét sms-re költeni a nagy semmiért, mert nem kezdem újra.Én eddig sem pénzeltem, tudta mi újság, max. csak vízumért akarna házasodni, de ahhoz meg kereshetne olyat, aki költ rá.
-Nem hiszem, hogy neked ne esne jól az egódnak, ha a pasi vissza akarná könyörögni magát, még akkor is, ha te már nem akarsz semmit.
-A fiú akivel találkozgatom, tud arról, hogy írok egy ilyen fórumra.
-Ha visszaolvasol, nem telefonálgatásról, hanem telefonálásról van szó, mert ez egyoldalú a részérõl.
-Itt mindenki kiakad az ellenvéleményeken,illetve leginkább azon, ha az sértõ,bunkó módon történik.
-“Jaj”, nem szólok hozzá olyanhoz amihez nem értek,fõleg ha nem nekem szól az írás, ha meg hozzászól valaki, nem okoskodni kell és beszólni, aztán ha szólok,hogy bocsi,de ez nem így volt,még a beszólogató háborodik fel,hogy jujj de bunkó vagyok,meg arrogáns,stb., mert hát õ nem lehet képben.De akkor meg minek szól bele olyanba, amit nem neki írtak, meg amirõl szinte semmit nem tud.Mert az a baj, hogy itt sokan okoskodnak, beszólogatnak mindenkinek, véleményt nyilvánítanak, és nem tetszik nekik ha valami nem úgy van ahogy õk azt elképzelték.Persze ha ezt megírja valaki, akkor állítólag kioktatja õket.Nem írok másoknak a saját feltételezéseimen alapuló sértõ üzeneteket.Mert ha valaki nem tud elõzményeket (“mert jaj, más dolga is van”), akkor ugyebár az saját feltételezéseire alapuló következtetésre jut néhány sorból, ami nem feltétlen fedi a valóságot.Ha pedig az illetékes elmeséli, akkor jujj de arrogáns,jujj de celeb.Tudod én ha tévedtem, vagy véletlen megsértettem valakit, tudtam bocsánatot kérni annak ellenére, hogy állítólag arrogáns vagyok.Mások pedig továbbra is csak vagdalkozni tudnak ahelyett hogy elismernék, hogy bocsi,nem tudtam,mert nem vagyok olyan rég a fórumon, de így már értehtõbb a dolog hogy leírtad.De úgy tûnik legjobb védekezés a támadás.
-Ez a fórum errõl szól,hogy kitárgyaljuk a dolgokat,megbeszéljük, normális,barátságos hangnemben.Vagy legalábbis ezértindult az egész, csak sajna elfajult negatív irányba.
-Szerintem nem én vagyok a sumák, hanem akik névtelenül bunkóskodnak másokkal.Mert vannak akik az élõ fába is belekötnek ezen a fórumon.Akinek én írok, az tudhatja ki vagyok, tehát nem sumákolok sem a személyemet, sem a véleményemet illetõen.
-Te miért téblábolsz itt a fórumon??? Tudni lehet rólad valamit?de valami nem kitaláltat?Valami valósat! Mert írni azt tudsz a másikról, de magadról semmit.Van egyáltalán legalább egy ex tunéziai barátod, vagy csak úgy itt vagy olvasgatni-írogatni másoknak? Mellesleg épp rengeteg szebadidõvel rendelkezem, és van idõm itt téblábolni.
-Senki nem kényszerített hogy kiírtam a nevem,fölvállaltam magam,de én legalább nem játszom farsangot, nem bújok száz álarc mögé ha véleményt kell nyilvánítani, hanem felvállalom önmagam.
-Jajj, hát te sem vagy különb tõlem, hogy õszinte legyek, mert hát a hozzászólásod arrogáns, beleszólsz más beszélgetésébe (ami nem neked volt címezve), kritizálod a másikat, mintha te tökéletes lennél.Most mit kellett volna tennem, a nyakam közé kapni a lábam,és eliszkolni a fórumról,mert hirtelen negatív és arrogáns lettem amiért vissza merek szólni, miután belémkötnek azért,mert válaszolok valakinek, aki írt valamit, amirõl nem voltak korábbi ismeretei?Szerintem tud õ válaszolni ha akar, de hát itt egyesek nagy unalmukba nosza,nekiállnak köteledni.Mert hát a fórum néha pang.Beír a Kata, mindegy mit, jujj de jó, lehet kötekedni.Írok egy kedves ismerõsnek, erre kifordítják az egészet, beszólogatnak ismeretlenek, akiknek lila gõzük nincs az egészrõl.
-Engem senki nem kötelezett hogy kiadjam a nevem, téged pedig senki nem kért,hogy beleszólj és írj,nem veled volt megbeszélnivalóm, hanem ‘kérdéssel’. Csak mivel nincs mirõl írnod magaddal kapcsolatban, így te följársz ide másokat kritizálni,kíváncsiskodni. Jajj, nem így van? Hát tudod nem ismerlek. :) Nem olvashatok vissza, hogy mindent tudjak rólad. :)
-Tudod van olyan hogy bumeráng, amit ha eldobsz, visszamegy.Amit te írsz másra, az visszafelé rád értve is érvényes lehet.