nem hiszek neki…

#201778 Hozzászólás

Viri

nem hiszek neki…

…és egy kis megerösitésre lenne szükség, hogy nem itélem-e meg rosszul a helyzetet, ti kivülálloként – és nálam tapasztaltabbként – tudtok tanácsot adni. (igen, tanácsot és nem fejmosást szeretnék, ezért aki szeretne lehülyézni, az kérem, ezuttal ne tegye, nagyon köszönöm!)

az én tunéziai “barátomat” mint itt sokan, nyaraláson ismertem meg, animátor… nem történt közöttünk testileg semmi, sajnos csak utolso nap beszélgettünk, de akkor jo sokat. elérhetöséget cseréltünk, és kapcsolatban maradtunk (msn, sms). igy tudtuk folytatni, amit ott kint elkezdtünk, elmondta, hogy van egy német barátnöje, és egyébként nekem is van egy kezdödö kapcsolatom magyar fiuval. szoval (részemröl legalábbis) nem a másik lehuzásárol meg kihasználásárol szol a dolog. annyira örültem, hogy az itt olvasott sok rossz tapasztalat után találtam egy “kivételt”.

aztán egyik nap smst küldött, hogy ne keressem most két hétig, mert ö szabadságra megy a barátnöjével, és két hétig folyamatosan uton lesznek (pff…!). természetesen megértem, hogy nem akarja, hogy “zavarjam”, amikor a bnöjével van, ezzel nincs is gondom. DE! ez mindenféle elökészületek nélkül jött, kérdeztem is töle, hogy ha tényleg olyan “special friend” vagyok, mint irta, miért nem mondta, hogy készül? erre nem tudott mit mondani… csak hogy neki tegnap telefonáltak a követségröl, hogy OK a vizum (ezt telefonon közlik??) és ö gyorsan vett egy repülöjegyet másnap reggelre (na persze!) és össze is csomagolt két hétre, és holnap Európa-körutra indulnak (januárban…!), ne keressem tehát, majd ö jelentkezik, ha visszajött.

szoval most telt el a két hét, és tényleg irt tegnap, egy emailt, hogy hogy vagyok… én azt hittem, nem fog már jelentkezni. nem igazán tudom, van-e értelme irni neki… az elején nagyon klassz volt beszélgetni vele, és azt hittem, tényleg barátok vagyunk, de ez a nagy “felszivodása” olyan gyanus nekem… és mivel én végig öszinte voltam hozzá, ezt töle is elvárnám. vagy teljesen hiábavalo egy tunéziai sráctol ezt remélni?

szerencsére nem életbevágo a kérdésem, de kiváncsi lennék, mit szoltok.