Nem hiszem el!

#288884 Hozzászólás

zsu955

Nem hiszem el!

Sziasztok!
Nem hiszem el, hogy ide is jönnek olyan személyek akik nem férnek a bõrükbe. Tudnám mire jó neki itt szítani a tüzet? Idõnként tapasztalom más forumokban is az ilyen személyeket. Mire jó neik?
A bemásolt szöveget úgy kaptam és még nem néztem utána az oltásoknak, de a külügy-honlapján is találtam errõl írott szöveget. Igaz még tavaj tavasszal és azóta nem néztem meg, mert vannak ismerõsök akik ott élnek és tõlük többet és hitelesebben tudok tájékozódni.

Kedves Horgász! Nem értelek, hogy miért bántasz itt bárkit is , hiszen neked senki nem írt gyalázkodó szöveget. Zsiga Bácsit meg fõleg ne bántsd, hiszen õ nem olyan régen kapcsolódott be a beszélgetésbe és csak kedvesen társalgott itt mindenkivel.
Valaki barátnõmet, meg fõleg nem engedem bántani, mert nem is ismered.De amúgy sem szükséges itt olvasgatnod. Szives figyelmedbe ajánlok egy igen terjedelmes forumot ahol beszólhatsz ha beszélsz spanyolul. http://foro.univision.com/univision/board?board.id=venezuela
Itt beszélgethetsz lányokkal! Csak bemásolod a böngészõbe és már ott is van a forum! Még válogathatsz is mert elég terjedelmes! :-) De itt ezen az oldalon még témákat is választhatsz! http://www.univision.com/conect/channel.jhtml;j?chid=1&schid=16&secid=11904
Kérsz még?
Abban viszont ne legyél biztos, hogy akik itt beszélgetnek, azok csak jóval utánad nézték meg, hogy hol is található a térképen Venezuela.ha-ha-ha :-)