Nem kell olyan sok minden,ugyan mar..

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Kamionsofõr Nem kell olyan sok minden,ugyan mar..

#339501 Hozzászólás

Zs2

Nem kell olyan sok minden,ugyan mar..

Nekem nincsenek titkaim es nem hazudozom mint itt sok majom.
1Referencia nem kell mindenhova,de ha igen tudbarki otthonrol hozni csak megkell kerni barkit ra,akinek van cege.2 Bankszamlat konnyu nyitni.3 Jobcenterekben levo Hot jobs hirdetesek kozott sok a sofor melo,es nem kell rutin a legtobbhoz,hatrany ha sokat vezettel otthon jobbossal!!!
4 Tudom,hogy ugyanaz az okoskodo majom ir tobb kulonbozo neven:aki nem tudott angolul es ki ment ,de megbukott meg a vizsgan is,majd kesobb UK-ban szuletettnek nevezte magat es a neve Head menager emailben,kesobb jogasznak hazudta magat.
5 ne mondja adja elo itt magat senki ,hogy szukseg van a gagyi magyar ingyen elo kozvetitokre akik amugy sem tudnak onalloan intezkedni.Ki johet barki es meglatja,,nem veszit sok penzt,legfeljebb kirandul egyet ha nem talalja fel magat es tudja miben kell javitania. Ami tuti:nincs szuksege senkinek elmenni egy korgangos felujitott vizelet szagu ujpesti kozvetitoirodaba csak azert,hogy kulfoldon boldoguljon. El tudod kepzelni ,mikor be csengetsz egy ilyen helyre es a hatterbol gyereksiras es kutyaugatas hallatszik,hogy egy ilyen tudnak segiteni??? ,,,ahelyett hogy kijonnel es sajat kezedbe venned a sorsod,,,EU orszag vagyunk,biharbsznadrol vagy eger mellol nem tudnak segiteni csak becsapnak.