nem lapítottak

#94135 Hozzászólás

Zsolt

nem lapítottak

Elõször is nem lapítottak, Gaskó még technikai tanácsért is elment Orbánhoz.

Csakhogy egy demokráciában nem úgy mûködik, hogy tartunk pár naggyûlést, ott igen határozottan kimondjuk, hogy mi vagyunk a többség ergó a kormány takaroggggyon. Jól emlékszünk még a Parlament elõtti többhetes piknikre, vagy amikor 2 millióan voltak a téren, ahol a negyede sem fér el fizikailag. Tehát attól, hogy irreális követelésekkel leállítják a vasútot, lezárják az Erzsébet hidat, forgalmat lassítanak a gazdák, nem hagynak minket nyugodtan a dolgunkra menni, miközben arra kérnek, legyünk hozzájuk szolidárisak és ígyuk a drágán elõálított, megtámogatott tejüket -szóval ettõl még nem lesz kormányváltás, mindenki tudja, csak a jobboldat éveken keresztül ezzel hülyítették. És beszopták, szépen, bõ nyállal.

Thaiföldön katonai diktaura van, addig van egy kormány, ameddig a katonák akarják. Most hipsz-hopsz kimondta a bíróság, hogy csaltak, el is tiltotta õket 5 évre mindentõl -ilyet nálunk csak a Torgyán mond, akkora marhaság -mármint egy demokráciában.

Ferihegy: nagyon helyes, hogy sztrájkolnak, verjék õk is szét a munkahelyüket, aztán majd pislognak, ha beálnak a sokezer munkanélküli közé. De majd a Viktor megállítja a gázárat, a munkanélküliséget, csinál itt akkora fejlõdést, hogy nem gyõzi majd a Happy End meg a Kaya Ibrahím elhordani a sok pénzt. De akinek van egy csepp esze, ezek után Bécsbõl indul, ha fontosabb, vagy messzibb úticélja van. Ráadásul jobbak a járatok is.

És aki most el kezd papolni hazafiasságról, kérdezze meg Bayer Zsoltot, a nagy hazafit, hogy miért abban a Szlovákiában jegyezte a be a kocsiját, milért azt a kormányt támogatja, aki így-úgy elnyomja a magyar testvéreket, mert aki itthon adózik, az nem Gyurcsánynak adózik, hanem Magyarországnak. Mert pofázunk hazafiasságról, de három forintért szart rágunk.