nem mindegy hogy hol

#286493 Hozzászólás

Szilvi

nem mindegy hogy hol

Sziasztok,
Szilgá te jól el vagy tájolva.
San Pedróról nem hallottam. Az ayahuascát sajnos nem próbáltam, mert mire eljutottam volna odáig, már csak annyi pénzem volt hogy épp hazajöjjek.
Viszont rohadtul irigyellek benneteket és alig várom a következõ utamat, hogy kipróbálhassam.
A lényeg: rengeteg emberrel beszéltem Peruban, aki kipróbálta, egy magyarral is. Állítólag ha kezdõ vagy, akkor érdemes olyan helyen csinálni, ami tényleg biztonságos, ahova befizetsz és egyszerre többen vagytok és teljesen hivatalos az egész. Ennek címe:
Center Takiwasi
Tarapoto
Prolongacion Jivon Alerta 466
http://www.takiwasi.com 51-42 525479
Szóval ez Tarapotóban van, nem tudom oda mentek-e, de ott a központ. Nekem azt mondták, persze több helyen is csinálják, de hogy az nem biztonságos. Merthogy nem tudod hogy kihez mész és akár ki is rabolhatnak. Én sem vagyok egy beszari, de ez mégis csak Peru.
Szóval a tarapotói az úgymond “professzionális”
Ez csak egy jótanács. Egyébként tutti jó lehet. Azt mondták, hasonló a hallucinogén gombához, de persze sokkal jobb. Két különbözõ növény fõzetébõl készül. A kettõ közül az egyik csak azért kell, mert anélkül a másik-amelyik igazán hat- nem tudna felszívódni.
Rengeteg vizet meg kell inni miután megittad a fõzetet. Utána ül mindenki körbe a kis vödörrel és okádik mint a lakodalmas kutya. Utána ha minden kitisztult, jöhetnek a félelmeid. Amitõl az életedben vagy tudat alatt a legjobban félsz az mind rád zúdul és szembe kell velük nézned. 2 francia srác mesélte hogy az egyikük pl állítólag vinnyogva sírt ebben a szakaszban. Mikor ennek vége utána jön a “másik világ” a ” harmadik dimenzió” stb. Ezt mindenki máshogy nevezi attól függõen ki hogy élte meg.
Kár hogy személyes élményt nem tudok mondani.
Ha tényleg iroda van ott Cuzcoban és megbizonyosodtatok felõle hogy nem gagyi az egész akkor feltétlen próbáljátok ki. És utána légyszives MESÉLJÉTEK EL!
Sok sikert!