nem minden nigeriai rossz”ember

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet Hazassag nigeriai ferfivel? nem minden nigeriai rossz”ember

#425703 Hozzászólás

Jenny
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

nem minden nigeriai rossz”ember

Sziasztok!

Nekem is nigériai férjem van, és én sem osztom azt a véleményt, hogy õk rosszak. Szerintem ez csak elõítélet kérdése és ha szemügyre vesszük a “fehér- európai” férfiakat, akkor hasonló dolgokat írhatnánk róluk is.

Amikor megismerkedtem a férjemmel, nekem is voltak elõítéleteim sok dologban. És sajnos nekem is voltak olyan ismerõseim, akik nem “támogatták” a kapcsolatunkat. Sokan azt mondták és hallottam is róla még a kapcsolatunk elõtt, hogy minden fekete agyba-fõbe fûzi a csajokat és mindenkit megfektetnek, hát azóta rádöbbentem egy-két dologra. Sajnos elég sokukat kihasználják a fehér nõk és szinte õket kezelik mindennapi dolognak, sokan közülük hogy ne legyenek egyedül illetve valakihez ragaszkodni akarnak, így fogadják ezeket a dolgokat.
Ami még fontos, hogy nagyon sok házasság nem azért megy tönkre, mert a férfi a hibás. Ha valaki hozzámegy egy másik országbelihez és legyen az nigériai vagy valamelyik más ország szülõtje, akkor szembe kell nézni-e azzal a dologgal, hogy valószínû, hogy a férje az életét nem itt akarja leélni. Ha valaki ezt már a házasság elõtt nem tudja elfogadni, akkor az ne is házasodjon meg, és ha nem dönti ezt akkor el, mert ez csak vitát válthat ki a késõbiekben, aminek a nagy része válláshoz vagy otthagyáshoz vezet. Fordított helyzetben, ha Te haza szeretnél menni, viszont a férjed azt mondja sokszor,hogy nem, mit csinálnál? Maradnál boldogtalanul egy másik országban, hát? Mindenkinek nyitva áll a kérdés, de szerintem a boldog házasság nem azon múlik, hogy valaki nigériai-e vagy sem, vagy más országból jött vagy sem.

Üdv
Kriszta