Nem tudom,

#237667 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Nem tudom,

ki fizetne valakinek azert, hogy tonkreverjek egy vitaban? Talan az allam, adofizetok penzebol, az lehet. A nyertesnek lehetne fizetni, vagyis nekem, de persze az is csak akkor lenne nyereseges, ha sokan hallgatnak a vitat. Persze, ha eleg nezo lenne, akkor lehetne penzt csinalni a vitabol, ugy hogy a vesztes is kapjon a profitbol, mint egy profi box meccsen, ahol mindket felet megfizetik.

Aztan a legtobb penz abban volna, ha a vita vege fele, amikor nyilvanvalo, hogy megnyertem a dolgot, akkor BK verolegenyei elougranank a sotetbol es jol osszevernenek.

Egyebkent nem tartom kizartnak, hogy az indexen, ahol baromi nagy a forgalom, tenyleg vannak a partoknak fizetett embereik. Vitatkoztam en is ott egy idoben es bizony vannak emberek, akik meglepoen jol tajekozottak az adatokat illetoen, de az elmeleteik komplett idiotizmus. Ezek a tipikus politikus fajtak, akiknek megvannak a forrasaik a gazdasagi adatokhoz, de azokat megprobaljak ugy csurni-csavarni, hogy az adatok igazodjanak az elmebeteg elmeleteikhez. Eleg jol elszorakoztam veluk, de a vegen farasztova valt, hogy csak szajkoztak ugyanazt, teljesen figyelmen kivul hagyva a tenyeket, amik nem oket igazoltak. Ez is tipikus politikusokra vall:)

A lenyeg, hogy tenyleg volt egy olyan erzesem, hogy vannak, akik ott megprobalnak agyat mosni, de nem a kifinomult technikakat hasznalva, mint az inteligensebbje, hanem a “brutalis ero” modszerrel, amit csak jol fizetett propagandistak hasznalnak, mivel ez eleg draga, vagy a total idiotak, mivel azok mashoz nem ertenek.

A Brutalis Ero modszer:

“Ha egy baromsagot eleg gyakran ismetelsz, akkor a vegen elhiszik.”

Ez gyakorlatilag ugyanaz, mint a szorolap, vagy valami media domping, ami ugye nem a legolcsobb propaganda modszer, de tenyleg hatasos.

Ettol fuggetlenul talaltam ott nehany igen ertelmes embert is.