nem ugy kezdodott a forum,hogy milyenek a magyarok?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Milyenek a magyarok??? nem ugy kezdodott a forum,hogy milyenek a magyarok?

#96544 Hozzászólás

nem ugy kezdodott a forum,hogy milyenek a magyarok?

Egy kicsit elharapodzott itt a helyzet na de sebaj azert en visszaternek az eredeti temahoz,es leirnek par tortenetet magyarokkal valo talalkozasomrol.
2004 Nyara,baratnommel dolgozunk egy klubban,(Kretan)turistak 98%-a angol.Ejjel 1-kor megjelenik 3 kigyurt pali,3 csocsos bogyos nojukkel, baratnom sugja magyarok,jaj de jo,leallunk veluk beszelgetni,nagy hiba.Ket kolat kernek,a baros fiutol es hogy bontsuk mar ki a voros bort amit a sarki super marketbol vettek.Sugja oda az egyik,mellesleg a baratnoje ott ul mellette,hozzam ossze ot a baratnommel,mert kurva jo csaj, de ha nem is legalabb egy kis kokkaint szerezzek mar nekik,mert nem tudtak hozni otthonrol.No komment.
2. story
gorog bar telen
srac kerdezi honnan vagyok,magyaro.-rol,tenyleg? a baratnoje is magyar,majd elhozza ide,csak sokat dolgozik.Masnap megjelenik ket lannyal,kerdezem mit is dolgoznak, valasz tancosok egy strip barba,latjak az arcomon kicsit meglepodok,hiszen nem tobbek 18-nal, reagalas,de a bugyit nem kell levenni.Valyon a szulok tudjak,ah dehogy azt hiszik olaszba vagyunk tanyerokat mosogatni egy etteremben.
3. story
ulok “anyosom” fodrasz uzleteben,kedves neni kerdezi milyen nemzetisegu vagyok,buszken vagom magyar, valasz erre: a fia elvett egy magyar lanyt, terhes lett,megszult es megorult a csajszi,otthagyta a sracot,fogta a gyereket es hazakoltozott.Kicsit kellemetlenul ereztem magam ezutan.
De meg meselhetnek,a gorogok a magyarokrol,sok jo pornostar van.stb.
Na de azert vannak kulturalt magyar turistak is.