Nem vagyok rasszista…

#76563 Hozzászólás

Evetke

Nem vagyok rasszista…

Kedve Hozzászólók!

Higyjétek el, mindenféle rasszizmus távol áll tõlem.Mit gondolsz Erika, miért kezdtem el búvárkodni ebben a témában? Egy másik topikban olvashatod , hogy miért,nem fogom itt megismételni. De egyet elmondhatok,volt okom rá,hogy elkezdjem nyitogatni a szemem,és körbejárjam a témát MINDEN OLDALRÓL!
A dolgoknak sok oldaluk van,ugyebár…
A német folyóírat, mint látod a Luther névrõl-egy református, de legalább is protestáns tõbõl fakadó írás. Mint tudjuk : A KERESZTÉNY EGYHÁZ NEM RASSZISTA,SÕÕÕT!!!
És mély bocsánatkéréssel tartozom azoknak akiket megbántottam,de ezek a tények.

Valamint: ne felejtsétek el,ha nõül mégy egy arabhoz, át kell térned a hitükre.Ha nem teszed, nem baj, mert a gyereked ígyis-úgyis muzlim lesz.Ebben nem dönthetsz.

HÁBORÚRÓL: Ne is háborúzzunk. A Biblia tíltja ,hogy a hitük érdekében kényszert alkalmazzanak.A vallásháborúk és kényszermegtérések bûnnek számítanak.Valamint a feltétlen igazságot hírdeti. Tíltja a hazugságot. Érted már mik a fõbb különbségek a kultúrák közt?

Én a magam részérõl szeretem az arabokat, igen van több ismerõsöm is. De van egy lépés távolság amit sosem tudok átlépni.Nos aki azonosulni tudd ezekkel a dolgokkal,és arab társat választ,tegye.Ez mindenkinek szabad joga,mint ahogy az is mit hisz vagy mit nem.A lényeg a nyitott szemen van.

Felicia !Taqija,így is mondhatod neki. DE nyugodt lehetsz,úgy is megmagyarázza,hogy az nem is úgy van…és jól jön ki belõle,mert azt hallod amit hallani akarsz.