némi +

#70934 Hozzászólás

nina

némi +

Akkor hogy némi jó is hangozzon el róluk: én nemrég jöttem haza egy Kartago-s útról és odafelé ugyan valóban késett a gép 2 órát, visszafelé viszont másfél órával hamarabb szálltunk le, ami nem mellékes ha éjszaka repül az ember. Ja, és tavaly velük voltunk Tunéziában, a hajnali hazaindulástól eltekintve minden ok volt – de nekem nem ettõl függ, hogy jól vagy rosszul érzem-e magam a nyaralásomon.
Nem védeni akarom õket, de ez bármelyik utazási irodával elõfordulhat, ugyanis nem rajtuk múlik, hanem a szerzõdött légitársaságon. Mellesleg lecserélték a nouvelairt, mert sok probléma volt velük, most a travel service-vel utaztatnak. A medúzáról és a csótányról pedig végképp nem õk tehetnek :)
Panaszkodnak a Kartagora, de gondoljatok bele: az utasok számával ez arányosan nõ, márpedig ha nem tévedek, jelenleg õk a piacvezetõk.
Ietta, összességében velük nagyon jó áron el lehet menni nyaralni. A többire nincs garancia se velük, se mással. Ha az ember elutazik, bármi történhet, aki ezt nem érti, inkább maradjon itthon :)))