Nevetseges es szanalmas

#239682 Hozzászólás

Csaba44
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Nevetseges es szanalmas

hat mennyire neznek bennunket hulyenek????
..”Megfenyegették Orbán Viktor családját!Azzal fenyegették meg Orbánt Viktort, ha nem lép vissza a politizálástól, akkor gyermekeit elrabolják, ledarálják és kutyatápot csinálnak belõlük. A Fidesz elnöke szerdán a TV2 Mokka címû mûsorában kérdésre válaszolva elmondta: a feleségének címezték a levelet, amelyben “mellékletként” egy kutyatápreklám is volt. Mint mondta, bejelentette az esetet a Köztársasági Õrezrednek, de nem kért tõlük védelmet. “Lehetne, de megoldjuk inkább magunk” – fogalmazott Orbán Viktor.
Ja, csak fel kell hivni a Fideszes aktivistat, es megmondani neki, hogy a trukk bevalt. Mas..

Kedden pomázi lakosok adatait és szocialista kampányanyagokat tartalmazó aktatáskát vitt be egy férfi a Fõvárosi Választási Irodába, az iroda dolgozói azonban nem kívántak foglalkozni az esettel.A rendõrség még vizsgálja azt a HÉV-en talált táskát, amiben a Magyar Nemzet szerdai számában közölt információk szerint pomázi lakosok személyi adatai, valamint MSZP-s kampányanyagok voltak.

A kollégák megvizsgálják a metró Batthyány téri végállomásán, kedden talált táska tartalmát, és azt is, hogy történt-e bûncselekmény vagy sem – mondta a Budapesti Rendõr-fõkapitányság szóvivõje. Schön Péter hozzátette: ezt követõen döntenek arról, nyomozást rendelnek-e el. Utalt arra, hogy errõl három napon belül, tehát péntekig kell dönteniük.

A Fidesz szerint:Az MSZP mûködése és választási tevékenysége alapvetõen veszélyezteti a 2006. évi országgyûlési választások tisztaságát – jelentette ki Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivõje szerdán.

A fideszes politikus budapesti sajtótájékoztatóján beszélt arról, hogy az elmúlt néhány hétben három olyan ügyre derült fény, amely – szerinte – egyértelmûen azt mutatja, hogy a “szocialista párt tevékenysége veszélyes a 2006. évi parlamenti választások demokratikus és tiszta lebonyolítására”. Ja, kellenek ezek a trukkok ellensullyozni a vezer butasagat:Orbán Viktor hétfõn este egy televíziós mûsorban már múltidõben beszélt a választói névjegyzék beszerzésérõl, miközben azt csak a választások elõtt húsz nappal, március 21-tõl, a mai naptól lehet megvásárolni – közölte Nyakó István szocialista politikus, a párt szóvivõje sajtótájékoztatón.

Ha a Fidesznek már hétfõn megvolt a nyolcmilliós adatbázis, akkor azt csak törvénysértõ módon szerezhette meg – mondta a szóvívõ, hozzátéve, hogy a törvény szerint a névjegyzéket a választások után meg kell semmisíteni.

A sajtótájékoztatón lejátszották az MTV Az este címû mûsorában az Orbán Viktorral készült interjú egy részletét. A fideszes pártelnök arra a kérdésre, miszerint a Fidesz nyolc millió választó adatait tartja nyilván, a mûsorban azt mondta, hogy ez így van, létezik egy nyolc milliós lista, azt úgy hívják, hogy választói névjegyzék, azt minden, a választáson induló párt megvásárolhatja. Hozzátette: most megvan nekünk, és a választások után meg kell semmisíteni.

Utalva a Gyulán talált, a város választóiról pártszimpátia alapján készített listára, Nyakó elmondta, Orbán Viktor azzal kapcsolatban beszélt errõl a kérdésrõl, hogy “napnál is világosabban kiderült, a Fidesz már hetek, hónapok óta dolgozik egy olyan listán, amin mindenkirõl nyilvántartják, melyik párt szimpatizánsa”.Mas…
A szabad demokraták üdvözlik Orbán Viktor döntését, miszerint csatlakozik a független Költségvetési Tanács felállításáról szóló, liberális javaslathoz – írja Kuncze. “Örömmel látjuk, hogy a konzervatívok is figyelemmel kísérik Csillag István szakértõ javaslatait, melyek közül a közelmúltban a reális költségvetés-tervezést felügyelõ testület felállítására irányuló ötletet tették magukévá” – jegyezte meg közleményében a pártelnök.

Kitért arra, hogy szerinte helyes, ha Orbán ismerkedik a liberális gazdaságfilozófiával. “Ugyanakkor hiteltelen a szájából az ígéret, mely szerint külön testületet állítana fel a költségvetés ellenõrzésére, hiszen amikor miniszterelnök volt, akkor a kétéves költségvetéssel még a parlament kontrollja alól is kivonta költségvetést” – áll Kuncze Gábor közleményében.

Az MSZP szerint Orbán jól, de mellébeszél

A szöveg jó, de a beszélõ hiteltelen: Orbán Viktor újabban azzal kampányol, hogy vegyék el a fizetést attól a politikustól, aki rosszul látja el a feladatát. Ha ezt bevezetnék, akkor Orbán Viktornak fizetése hatvan százalékát kellene visszafizetnie, mivel “a parlamenti szavazások hatvan százalékában egész egyszerûen nem vett részt.” Orbán javaslata az MSZP szerint azért is cinikus, mert az a szocialisták által készített Új Magyarország tervnek is része, illetve mert Gyurcsány Ferenc a kormányfõi fizetését az utolsó fillérig jótékonysági célokra osztotta szét.