Nicsak,

#233742 Hozzászólás

Gábor

Nicsak,

egy újabb tárgyszerû hozzászólás, természetesen megint szerény és jelentéktelen személyemnek címezve. Nem baj, jöhet még több is, olyan szép bizonyítvány mindegyik az írójáról.

D209-rõl sajnos az istennek sem sikerült bebizonyítani, hogy õ lenne a megtestesült állampárti sátán, aki besúgóként halálba zargatta a becsületes magyar embereket, Kovács László szerencsére elismert külügyminisztere hazánknak, Csehák érti a dolgát és EGYEDÜL EZ SZÁMÍT, SEMMI MÁS, Salgót nem ismerjük még, majd elválik, hogy milyen fõrendõr lesz belõle.

A kövületezést meg kár emlegetni, mióta a nemzet ifjú reménységeirõl kiderült, hogy nagyobb a mellény meg a száj, mint a tudás és a képességek. Ha van csalódás, ami ezt az országot érte a rendszerváltás óta, azt a Fidesz ifjú reménységei okozták nekünk. Biz’isten még nekem is az volt a véleményem róluk, hogy gyõztek, lássuk mire képesek, lehet, hogy õk fogják végre megújítani az áporodott magyar közéletet. Hát… nem folytatnám, mivé lett a cserebogár.

De talán vissza kéne térni az alapkérdésre, merthogy Orbán is tartott egy gyûlést Budapesten a MOM kultúrházban. Tud valaki valamit arról, hogy baloldali csoportok odamentek volna és fütyüléssel meg bekiabálásokkal megzavarták volna a produkciót?