nocsak

#116060 Hozzászólás

gipsz jakab

nocsak

A Szentpétervár egészen konkrétan Санкт Питербург névre hallgat, és nyugodtan elhiheted nekem, hogy az én Leningrádozásomat jobban megértenék mint a „Szentpétervározásodat”. Máskülönben „Pityer” nek hívja a legtöbb ember. A letûnt Kommunizmus egy álomkép ,teljesen természetes a Züganov és a pártja, illetve a sarló-kalapácsos zászlók használata. Egyébként a repülõjáratok foglalása esetén is találkozhatsz a LED nemzetközi jelöléssel, mert hogy ez a hivatalos neve a Szent Pátervári reptérnek. Miért is?

A Flyniki Június 5 környékére ,egy hetes retúrral legjobb esetben is 40.000 Ft-os jegyet produkál, mert ugye ez a feladat. Igaz, hogy a Malév ezt 60.000 pénzért tudja, de Ferihegyre BKV vel is kijuthatnak a srácok, viszont Bécsbe ez legalább 8-10.000 pénz és 10 óra kiesés, oda-vissza.

Malév Seremetyevora megy, Bécsi járat Domodedovora, ami nem feltétlenül elõny, viszont lehet, hogy hátrány. Belföldi fapados járatok 600-1300 rubel között vannak, de ehhez a ruszki ABC ismerete szükséges, ha neked nincs olyanod, kétlem, hogy fingod lenne Oroszországról és most ezzel nem akarlak sértegetni, de olvasgattam máshol is az ötleteid ,sajnos nem gyõzött meg a tudásod, sorry.