nök!

#435262 Hozzászólás

Ahmed

nök!

értetlen nö ha isten káromlo és pornograf a gondólkodásod az islamrol miért mész keletre oda te ne mennj. mennj te Cubára ha nem szereted az islamt. muslim férfi akár arab néger indonesiani indián vagy máshonan jött elö , tiszteli a nöt ha a nö külföldi még jobban tissteli nem nyul a külföldi nöhöz. az europai nök mindig a sext gondolkodnak a valódi szerelemet nem tudják csak a sext. muslim férfi valódi szerelemet akar.
a valódi muslim nem iszik alchoholt. a Proféta béke legyen vele nem engedi a bort inni a szent Quranban. sajnos sok muslim ország engedi az alcoholt inni. én nem itam soha alchoholt az életemben. sok nem valódi muslim azt mondja a szent Quran csak a bort nem engedi más italt inni lehet sör distilled spirit magyarul nem tudom lehet és én voltam sok muslim országba és akart nekem adni spiritet muslim. török iszák a rakit lebani isza a araqot bosniai isza tiszta alcholot. mult évebe voltam bosniaba én azt hitem hogy viz oyyan volt mint viz a csapba és insallah nem itam belöle mert kiéreztem a szagat. ez a bosniai muslim csalad volt a papa mondta hogy minden nap 5 salat ramadant megüli, de nem valodi muslim mert alcholol tilos mégis issa.
Értetelen a Quran szent nagyon szent. ezt mondom neked mert azt mondodd hogy hamisitás. szent Quranba minden benne van. nagyapám egyiptomba 97 éves volt amikor meghalot 1992be insallah. nem olvasot könyvet csak a szent Qurant tudta a fejébe az egész szent Quran bene volt. mindenki jött kérdezni és mindent megmondot a szent Quranbol. fellah volt de Luxorba volt öreg és városi is kérdezte fatvat nagyapámat nem cak fellah.