Nori

#202063 Hozzászólás

Krissy

Nori

Szerintem teljesen mindegy hogy milyen nemzetiségû a srác, ha azt kapod tõle amire szükséged van és te is azt tudod nyújtani amire neki van szüksége. Szerintem épp ez a dolog lényege, ezt keresi mindenki.
Írod, hogy 3 hónap után tudtatok találkozni elõször. Megkérdezhetem, hogy az elsõ találkozásotok után mennyi idõ telt el mire összeházasodtatok?
Én egyáltalán nem beszélek se franciául se arabul, angolul kommunikálunk, bár elõfordul hogy néha nem érti hogy mit mondok.
Szerencsére félreértések még nem voltak a nyelvbõl adódóan.

Tényleg sokat számít az hogy amit mond azt hogy mondja, mert a szeme vagy a hangneme, a viselkedése úgy is elárulja, hogy mit is gondol valójában.

Mi a Tagged-en futottunk össze, láttam a fényképeit, és csak dobtam neki egy Wink-et, õ vissza, aztán elkezdtük csetelni. Semmit nem vártam az egésztõl én sem,tulajdonképpen többnyire a vallásról kérdezgettem, mert érdekel a dolog. Asszem ez már eleve egy jó pont volt hogy érdeklõdöm, mivel eléggé vallásos.
Én is hasonlóan érzek, minden nap alig várom, hogy újra lássam, és valahogy mindig felvidít, tök mindegy, hogy épp a legrosszabb napomat élem.

Egyébként egyáltalán nem lenne rászorulva, hogy a net elõtt üljön és úgy csajozzon, kimehet az utcára vagy le a beach-re a haverokkal, azt kapna meg akit csak akar… ezek után meg pláne amiket hallottam…és megmondom õszintén hogy soha nem is tagadta hogy a lányok próbálkoznak nála. De azt mondja, hogy szerelem és házasság nélkül úgy sem megy bele semmi be se, mert 1. köti a vallása, 2. érzelmek nélkül nem ér semmit az egész.

Egyébként elõre is boldog szülinapot :). Én most januárban voltam 28.