Nos

#437071 Hozzászólás

unalmas

Nos

ezért mondtam, hogy jól bírod, ami a türelmet illeti vele szemben, mert ezek szerint megesik, hogy a másik fél hosszú távon nem tud egyetérteni az õ “követelményeivel”, pedig elvileg ugye szerették egymást pl a másik lánnyal is.
Kérdés, hogy szerinte mit takar a “nem tisztelte a vallásukat”? Tényleg nem, vagy csak egy idõ után ráunt azokra a dolgokra, ami jelenleg közöttetek is van… mert nem tudott “tûrni” egy idõ után, és erre mondta a párod, hogy nem tisztelte stb. Nagy különbség van a kettõ között, nem mindegy.
Ezek szerint igencsak beleszólnak/tak otthon a dolgaiba, és lehet hogy elõbb-utóbb õ enged nekik és dönt, pedig lehet hogy nem is ezt akarta utólag. Az ennyire nagy befolyásnak általában nem lesz jó vége, de azért ne keseredj el, talán egy idõ után megelégeli (ha pl nagyon szeret) ezt, és nem enged nekik.
Errõl az utolsó 10 napos dologról nem tudok, majd ma rákérdezek, hogy tényleg ennyire komoly az utolsó 10 nap… Durvának hangzik, hogy ezért akkor 10 napig semmi találka (?!).
Épp tegnap mondta õ is, hogy már csak 10 nap van! :D Kifejezetten örül neki, de nem említette, hogy ilyenkor változna a helyzet. Remélem, hogy igazat mond ezzel kapcsolatban, és részedrõl ez nagy áldozat, hogy ezt is megérted, illenék ezt késõbb viszonozni. Bár meglehet, ha ennyire – csúnya szóval élve – fanatikusan vallásosak, de azért nem kellene megsértõdnie ennyire könnyen, pl emiatt, mert õ is megérthetné, hogy nálunk ilyen nincs, és nem mindig könnyü az ilyen dolgokat egybõl 100%-an tolerálni. A sértödés nem megoldás, mert szétmehettek emiatt elõbb-utóbb. Te is megsértõdhetnél, amiért ennyire csak magára gondol pl ilyenkor, és nem érti hogy ez neked nehéz és felkell dolgozni. Tudod, ez a tisztelet dolog is, hmmm… te értsd meg és tartsd tiszteletben,… és õ mit tart tiszteletben nálad? Pl az az lenne, ha megértené a te szemszögedet is, nem pedig egybõl megsértõdne, ha nem tetszik valami.
Azt tudom, hogy megünneplik ha vége, nagy kajálás meg sütés-fõzés stb, összejön az egész család, veszenek egy birkát (ott ez a szokás) és elosztják egymás közt, meg adnak a szegényeknek belõle.
Az, hogy mikor találkozunk legközelebb, az sokmindentõl függ, elõbb-utóbb összejön, azért azon vagyunk, hogy minél elõbb, mi sem vagyunk fából. :)
Ott nem volt neki európai, dehogy, azért annyi nincs ott, és nem az a mindenáron felszedjek típus. Bejön neki nagyon, de ugyanakkor egy kicsit szégyenlõs. ha-ha, Tényleg, nem nyomul mint állat mindenkire, aki nem arab, õ sem az a flörtölös típus, inkább a komolyra megy, csak az ilyen lány érdekli, akivel lehet tervezni és lesz is belõle valami. Nálunk így alakult ez egy idõ után, mindketten többet akarunk mint csak ellenni egymással -persze valakinek ez is elég-, ebben nagyon meggyezik a véleményünk, ha nem komoly akkor nem is kell.
Nagyon kiváncsi lettem erre az utolsó napok dologra, igazán.
Kitartás… :)