Nyugatinak

#216748 Hozzászólás

High Park

Nyugatinak

Igen, az Ur vegig veletek volt szuletesetektol fogva minden pillanatban. Tobbszorosen halat adhattok Oneki, hogy kikerultetek Kanadaba , Californiaba, hogy jo munkat talaltal, hogy hazat vettel magatoknak es minden joert ami tole szarmazik.

Ennekem legnagyobb gyerekkori almom teljesult, hogy kanadai lakos lettem, nagyon buszke vagyok ra. Az en kijovetelem szinte csodaval hataros volt. Rengeteget imadkoztam erte, es az Ur meghallgatott. Nem sok embernek adatott az meg , hogy miutan beadtam a papirokat Becsben, 3 honap mulva megjott a valasz hogy sikerult, raadasul interview nelkul, sot meg a penzem megletet sem vizsgaltak ! Akkor eppen tanultam meg es nem mentem el rogton orvosi vizsgalatra csak egy honap mulva. Es igy hogy egy honapot kesleltettem, 6 honapra a papirok beadasatol megjott a vizumom. Raadasul az uj rendszer vonatkozott ram.
A csucsszezonban rovid ido alatt kifogtam a legolcsobb repulojegyet.
Ahogy megerkeztem az elso munkanap elinteztem az ideiglenes SIN szamot, bankszamlat. 9 nap alatt vegleges G jogositvanyom lett. ( abban az idoben 3 honapot kellett varni egy vizsga idopontra ). 2 het alatt lakast talaltam mindenfele munkaviszony es referencia nelkul. Minden a leheto leggordulekenyebben ment. Egeszen addig a pontig amig elkezdtem komolyan munkat keresni. Utana mindenfele mintha csak falakba utkoztem volna.
Hat itt tartok jelenleg. De azert nem adom fel egykonnyen. A legnehezen mar tul vagyok, kanadai papirjaim vannak. Hany millio embernek ez csak egy elerhetetlen alom?