OK, BK,

#237642 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

OK, BK,

ha ervelni akarsz, akkor megmondom, hogyan kell azt csinalni:

Eloszor is idezzel az irasombol, mert kulonben nem tudom mibe akarsz epp belekotni. Figyelj, kb igy:

“Olvasd mar el a feb 09 10.27- es hozzaszolasod! Egyetlen egy erv sincs benne” – Ezt modod, te, amit most megcafolok. Figyelj ez az idezet a 09 1.27 ! (nem 10-27) irasombol:

“Megneztel valaha egy dokumentum filmet Hitler beszedeirol? Lattad, hogy hany ember volt “elbuvolve” tole? Lattad, hogy milliok eljeneztek neki, magukbol kikelve? Tudod, hogy rengeteg tudos, muvesz, ertelmisegi is volt a rajongoi kozott? Folsoroljak nehanyat, vagy egyszer veszed a faradsagot es magad is utana nezel dolgoknak. Egyetemet vegzettek, mi??? Tudod, hogy Marx, Lenin, Che Gevara, Joe Mengele es sokan masok, elvtarsaid, szinten egyetemet vegeztek, sot dokturatusa is volt egyik masiknak?”

Na, latod ez igenis egy erveles! Azzal erveltem itt, hogy ertelmisegiek, egyetemet vegzett professzorok is tevedhetnek es tevednek is minden nap! Ezt meg te is beismerted, ha nem tevedek. Tehat az ervem mukodott! Hurra! Maskor remelhetoleg nem fogsz arra utalni, hogy egy politikusnak azert van igaza, mert az ertelmisegiek nyaladdzanak neki:)

Figyelj, masik erveles, a la Joe:

“Egyaltalan, hogy mered magadat egy lapon emliteni Orban Viktorral, te mit publikaltal, milyen konyveid jelentek meg eddig?” – mondod te.

Nos, kedves BK, soha nem hasonlitanam magam Orbanhoz, akit egy elkepzelhetetlenul jellemtelen, embernek tartok. – Ez idaig a velemenyem volt bevezetoul, most jon az erveles:

Te nem mondhatod, hogy X jobb ember, mint Y, csak azert, mert X publikalt par konyvet. Hitler is publikalt. Biztos nem olvastad, en igen. Mein Kampf. Ha raersze lapozz bele.

Latod ez is egy erveles volt, ami bizonyitja, hogy egy konyv publikalasa nem bizonyitja az iro nagyszeruseget. Es csak 1 mondat volt! Mit szolsz ehhez?

Szerintem probalj olyasmikkel ervelni ezentul, amit kicsit nehezebb megcafolnom.

Oszinten, kivancsi lennek az erveidre, amivel megveded az allaspontodat, miszerint:

“az orszagnak egy “eroskezu uralkodora” van szuksege?” OK? Miert pont az Orban lenne ez az eroskezu uralkodo? A Magyar Garda nem jo? Nem eleg eros a kezuk, vagy mi? Csak ne olyasmiket mondogassal, hogy az Orban publikalt konyvet a Vona Gabor meg nem!