olcsóbb megoldás?

#454957 Hozzászólás

kreutzb
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

olcsóbb megoldás?

Kedves Kati!

Köszönöm hogy így felnyitod az emberek szemét!!
Tény és való vannak itt és máshol is olyan hirdetõk akik nem legálisan,és nem mint személyszállító tevékenységet folytat,hanem van egy valamilyen autója és gyertek van 3 szabad helyem elviszlek ide oda stb!-és ehez hasonló folyamatos felhívások…..
Én személyesen nem ismerem a Balázsékat,sõt talán még telefonon sem beszéltünk,legalábbis én nem hívtam,viszont sok utast irányítottam hozzá mikor én már hely hiányában,vagy az idõpont nem volt megfelelõ,Sajnos minden nap nem tudok autót indítani.
Viszont nem õk találták ki ezt az egészet,õk csak becsatlakoztak egy rendszerbe.Persze viszont amit csinálnak szépen kifejlesztették,de voltak elöttük is és lesznek utánuk is akik ezt csinálják.
Én részemrõl nem tartom konkurenciának,nem akarok versenyezni senkivel,sõt nem a nevüket használom .A hasonlóság abból adódik hogy mondjuk ha valaki beírja a keresõbe akkor így elöbb kidobja.Ezért választottam ezt a nevet.
Plussz meg nem mondom hogy honnan adódott ez hogy hollandia.
Egyébként járok másfelé is Francia,Olasz Belgium stb szóval mindenfelé.
Gondolom nézted a honlapomat is,akkor ott látod hogy ez a cég 2002 óta mûködik a nevébõl adódóan+a cégböngtészõbe meg is nézheted hogy létezõ cég.
Akkor nézzük a tarifákat.
Én 85 euroért viszek mindenkit Bp-Hollandia egész területére ,de amszterdam a végcél.Most 3-ára viszont van lehetõségem hogy 50 euro/fõ ért jöhet bárki!!
Úgytudom hogy õk 80eur/fõ és ha kitérõ van akkor 0,4eur km-enként.
Akkor mitõl is vagyok mondjuk én drágább?
Csomagokat,kutyikat stb én is szállítok,nekem is van kutyim:-D
Telefonban is nagyon szívesen elbeszélgetek veled errõl a dologról ha megadod a számod,szívesen felhívlak.

Kedves Kati,így ezúton viszont meghívlak egy ajándék útra,ha elfogadod.

Üdv
Kreutz Balázs