olvastam Joe

#270864 Hozzászólás

olvastam Joe

a forumodat. Azért azt megsúgnám, hogy nem elegáns dolog az általad látogatott forumról a sajátodra tagokat és hozzászólókat toborozni… Merthogy ez a topik is pont arra van ITT EZEN a fórumon, hogy elmondhasd, amit akarsz. Akár az agymosással kapcsolatban is. Remélem nem tekinted propagandának a hozzászólásomat.:-))
Arról meg nem is beszélve, hogy ha valaki a mai világban ki meri jelenteni, hogy bármirõl is tudja a TELJES IGAZSÁGOT, akkor az szerintem nincsen magánál… Tehát azt mondanod, hogy a szept.11-et tutti BinLaden csinálta, vagy tutti a zsidók vagy a CIA, akkor szerintem neked fogalmad sincsen arról, hogy vannak ám dolgok a világban, amit nem kötnek az orrodra. Tehát egyész egyszerûen nem lehet róla pontos és helyes ionformációd, ha megfeszülsz sem…
Ha csak nem te szervezted a WTC robbantást, vagy nem voltál ott amikor felrobbant, vagy nem te voltál az egyik meghalt pilóta, akkor te is ugyanúgy csak az újságokból tájékozódhatsz, mint bárki más. Tehát ugyanolyan megvezethetõ, befolyásolható vagy, mint az, aki úgy gondolja, hogy az UFO-k voltak a tettesek. A te információd lehet hogy MÁS, de semmivel sem biztosabb. Gondolom ezt azért tudod. Vagy talán nem?!