One more week :(

#183166 Hozzászólás

Évi18
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

One more week :(

Helló!
Már csak egy hét, és menni kell vissza. Tényleg semmi kedvem, pedig állítólag “jól” alakulnak a dolgok a boltban: a pályázók közül aki táppénzen volt, még négy nétig ott is lesz, a másik csaj meg éjszakás lesz, tehát valószínûleg én maradtam egyedül, de persze ezt még csak meg nem erõsített forrásból tudom.
Itthon az idõ még mindig jó, bár tegnap már nagyon fújt a szél, azt hitte mindenki, lesz is valami vihar-féle. Nem lett, csak legalább tudtunk aludni a panelban, mert volt végre kereszthuzat.
Puncs, Zsolt, milyen volt a hétvége? Jöhetnek a beszámolók!
Más: a barátom személyi igazolvánnyal jött haza, mert az útlevele már hónapok óta bent van a munkahelyén, állítólag intézik nekik a home office-t, bár nem kapkodják el a dolgot. A személyije viszont lejár az õsszel, így itthon meg akarta csináltatni az újat. Nem sikerült, mert azt mondták, két hét, és nem kaphat ideiglenest, tehát nem tudott volna hogy visszamenni Skóciába. Viszont úgy emlékszik, az útlevele is lejár, szintén õsszel. Puncs, mit gondolsz, az a konzul, akinek az elérhetõségeit megadtad, foglalkozik ilyesmivel, vagy ha õ nem, van rá kint lehetõség, hogy újat csináltasson, vagy mindenképp haza kell neki jönnie akkor is?
Amúgy szépen barnulgatok, remélem, kitart végig a jó idõ!
Puszi mindenkinek, Évi