oops

#393523 Hozzászólás

benoe

oops

bocs, viktornak igaza van, sajnos aranytalanul keveset foglakozom magyar nyelvu organumokkal (foleg moderalatlanokkal), de most majd kicsit belehuzok.

nemeth78, ugy latom lekestem, masok mar sinre tettek, bocs. ha esetleg azota (most ugyebar 2007 januar van) meg mindig aktualis valami, csak szolj ram. mobil szamot is adok, csak elobb emailezz: tafinaf at tafinaf dot com, vagy a website-jaimon valahol irj valamit fel a firkafalra (noticeboard).

repjegyek vasarlasahoz masokkal ellentetben az utazasi irodakat, hoteleket es a keszpenzt javaslom, a legtobb esetben gyorsabban es olcsobban megvagy vele, mintha a neten tokolnel inkompatibilis kartyakkal es csunya karacsonyfa-villogo oldalakon valo szemrontassal. europaban-amerikaban lehet kacerkodni az e-ticket-tel, ezt a mokat kinaban hagyjuk meg a kinai nyelvet tanulo kulfoldi diakoknak, ez meg nagyon gyerekcipoben jar kulfoldiek szamara.

hk-ban mar jobb a helyzet, de ott is jobban jarsz, ha felveszed a cipodet es leslattyogsz a legkozelebbi travel agent-hez.

tovabbra is allok a kedves magyarok rendelkezesere :-)