oopssz..

#330317 Hozzászólás

oopssz..

na errol irogattam honapokon keresztul, hogy amerikaiak veszitik el munkahelyuket, es nekik sincs munka, nem, hogy a most kivandorolni akaro otthoni magyaroknak.
Hat Peter, nem lesz konnyu az biztos.
Valoban ahogy irod, Floridai es Alabamai munka nem erdekel, hat nem is csodalkozom. Nincs ott semmi (csak hoseg, munkanelkuloseg, meg foreclosed homes), pedig annyira odaig vannak a magyarok pl. Floridaert.
Neked pedig pont most kellene vigyaznod a fekete munkaval, mert ha elkapnak, akkor lottek a papirjaidnak.
Tudom, kellene a penz a papirokra, na meg, hogy a parod is elveszitette a munkahelyet, egeszsegugyi biztositasa sincs a szulesre.(de igenyelje meg a medicaret). Egyutterzek veled, mert nekunk is van egy 23 honapos lanyunk, a masodikat meg karacsonyra varjuk. Igaz a ferjem dolgozik, en meg itthon vagyok a gyerekkel.Biztositasunk az nincs, mert azt mar nem birjuk fizetni, ugyhogy majd aprankent fizetjuk ki a korhazi szamlat.
Csak probald azert a craigslistet, hatha beugrik valami. Ha mar folyamatban van a papirod beadasa, akkor ne koltozkodj, mert ugyis oda kell menned, vagyis a lakohelyedhez legkozelebbi bevandorlasi hivatalba. Atkerni masik allamba, vagy messzebb levo varosba a papirjaidat, az egy kesz cirkusz. Meg csak huzodik a papirod megszerzese is ezzel.
De azert sok sikert, es remeljuk megoldodik a problemad.