õszinteség

#201837 Hozzászólás

kérdés

õszinteség

Hogy miért írtam kérdés néven? Azért mert feltettem egy teljesen normális és logikus kérdést, ami valószínûleg F Kata fejében is megfordult volna már, ha tényleg annyira túl lenne a barátján, mint amennyire bizonygatja.
Ha nem kérdés néven írok, hanem Giziként, akkor jobban érzed magad? Egy teljesen legitim kérdést tettem fel, nem teljesen mindegy hogy kitõl jött? Te sem írtad ki a neved. Az enyém pedig Zsuzsa.
F Katának pedig nem “több tunéziai ismerõse” van, hanem a volt pasija haverjai próbálnak vele kapcsolatba lépni, illetve a pasi is rajtuk keresztül, dehát ehhez ugye értelmezni kellett volna a hozzászólását.
F Kata egy teljesen normális, értelmes nõnek tûnik, aki sajnos megjárta odakint, a folytatás is a szokásos, a pasi vissza akarja édesgetni, csak nehezen tudom nõi aggyal elképzelni, hogy nem zavarják ezek a hívások és szívesen tölti az idejét azzal, hogy halkítgatja a telefonját meg bujdosik a neten, dehát szerinted gondolom ez teljesen normális és ékes bizonyítéka annak, hogy tényleg túl van rajta…. na jo, ha te így gondolod.
Ha pedig válaszolsz most légyszi írja valami értelmeset is.
Elõre is köszi!!!!