Óvakodjatok a kartHago Tourstól

#58110 Hozzászólás

Beata

Óvakodjatok a kartHago Tourstól

Ide figyelj , te vad p@raszt, b@nkó “Camelot” valóban megérdemlem, mert utazni szeretek és nem itthonról , mint Te röfögni hülyeségeket. Ha te valóban így gondolkozol, mint,amit leírtál, hogy valaki megérdemli, hogy csaló szemét módon átvágják, ezért, mert elõre nem tudja ellenõrizni itthonról a tudatosan téves tájékoztatását az utazási irodának, akkor olyan sötét vagy, mint egy belvárosi lépcsõház és olyan korlátolt is. Igaz ugyan, hogy minden topicon van, egy ilyen abberált kötözködõ, szerintem alapvetõen irigy h@lye, mint te, de ilyenek az oldal szégyen foltjai , de egyben szinesítõi is. Azért én mégis azt kérem tõled a jövõben ne szórakozz azzal, hogy a munkahelyedrõl,ahol a te szellemi színvonalad alapján vagy éjjeliõr, vagy biztonságiõr vagy, szórod a h@lyeségeidet, dugulj el inkább kis haver és maradj csöndben. senki nem kiváncsi magas röptû megjegyzéseidre.
A KarthaGot csak azért is H-val írom hadd örülj!!!! Mellesleg Egyiptom harmadszorra is nagyon szép volt, még a Karthago sem tudta elrontani.A válaszodtól pedig kímélj meg, szûk családi körben ismertesd anyukáddal.

A személyeskedést félre téve a többeiknek azt ajánlom hasonlítsátok össze a Kartago árakat a Best Reisennnel, Medinával King Tourssal egy színvonalra kerültek és ezek az utazási irodák sokkal színvonalasabbak.