Pafrany

#274618 Hozzászólás

albaregia
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Pafrany

Igazan nincs veled semmi bajom, nem is szemelyeskedni akarok, de megiscsak azokon all vagy bukik az orszag sorsa akik ott elnek, – es szavaznak – nem gondolod? Ha “ti” nem teszitek tonkre, akkor ki? Maradnak az eszkimok, a ciganyok, a turistak, bar valoszinubb, hogy azok a budos, gazember zsidok az okai a jelenlegi helyzetnek. Ok szaratjak tele a varost, szorjak szet a szemetet – a 4 tagu kis csaladom 4 nap alatt Singapore-ban nem latott annyi szemetet es grafittit mint amennyit egy busz megalloban lehet talalni Budapesten – es ok firkaljak tele a falfeluleteket is, ugye. Ahogy a Hev kibujuk a Margit-Hidnal az alagutbol, a grafitti surun es folyamatosan fed minden negyzet centit 5 megallon keresztul. Ahoz se gazdagnak se iskolazottnak nem kell lenni, hogy a szemetet a kukaig elvigye valaki csak eppen egy kicsit igenyesebbnek.
Ha nem lattak bennem penzt vagy uzletet az emberek, mar nem segitettek. Pl. az utcan megszolitani valakit, hogy segitsen tajekozodni vagy hasonlo. Gondolom peches lehettem, mert allandoan azokat franya zsidokat szolitottam meg veletlenul – 9-szer 10-bol -. Az is lehet, hogy Izraelben jartam, nem Budapesten. Az is elofordulhat, hogy tobb a zsido Budapesten mint Izraelben. (( Az volt a benyomasom, hogy az orszagban kialakult allapotokert senki nem felelos, de nagyon divatba jott a zsidozas, mint bunbak kereses. ))
A “lerablo tokenek” annyi mozgastere van amennyit az adott orszag torvenyei megengednek es gondolom nem “ti” alkotjatok a torvenyeket, hanem valaki mas(ok).
P.S. Igy tavolbol is jol esett a mosolyod, Pafrany.