papir

#384276 Hozzászólás

benoe

papir

En azt javaslom, hogy mindenki nezzen utana MIELOTT barmibe belefog, hogy a torveny mit tesz lehetove, es annak keretein belul vaganykodjon. Ne felejtsuk el, hogy a magyar kulfoldon az EGESZ ORSZAGOT kepviseli, tehat 10,000,000-szor nagyobb felelosseg van rajta.

A miliciakat nem kerulgetni kell, hanem ugy elni, hogy ha barmikor talalkozik veluk az ember, ne talalhassanak rajta fogast. Ha a helyieknek nem lehet megszallni, barmennyire is utaljuk az ilyen megszoritasokat, mindaddig, amig ez a szabaly, TARTSUK BE.

Csak egy praktikus tanacs a bringahoz (meg egyaltalan, barmihez). Ha veszel magadnak egy olyan ruhat, amit ritkan kell mosni, ala egy jeger alsot (pizsama helyett is hasznalhato), konnyu kabatot (reteges oltozkodes), valtas zokni/alsogatya a zsebbe, akkor mindenfajta hatizsak nelkul be tudod jarni az egesz vilagot.

En sosem ertettem, mi a fene lehet azokban a haznyi hatizsakokban, amivel a legendas “backpacker”-ek utazgatnak. En egy szal ruhaban, zsebemben mindig megfelelo mennyisegu penzzel tokeletesen el tudtam lenni eddig mindenhol a vilagon. Sokkal konnyebb utazni is ugy, ha az embernek nincsenek csomagjai… jotanacs :-)