PARA O JOÃO…

#286862 Hozzászólás

BM

PARA O JOÃO…

SZIA JOÃO,

ÍGY VAN! A HAJÓK AZOK BELÉM VÁROSÁBA MENNEK, AMI A FOLYÓ LENTI (DÉLI)RÉSZÉN VAN AZ AMAZÓNASZ FOLYÓ TORKOLATÁNÁL. ÉS MACAPÁ VÁROS AMI AZ AMAPÁ ÁLLAM FÖVÁROSA AZ A FOLYÓ FENTI (ÉSZAKI) RÉSZÉN VAN. DE MACAPÁ SINCS MESSZE A TORKOLATTÓL, ALIÁS A TORKOLAT AZ OLYAN NAGY, HOGY MIND A KÉT VÁROS A TORKOLATNÁL VAN(HEHE)ÉS CSAK A MARAZSÓ SZIGET (ILHA DE MARAJÓ) VÁLASZTJA EL ÖKET. DE AZ HATALMAS! MEG VAN MÉG EGY NAGY ÉRDEKESSÉG, AMI AZ AZ, HOGY A TORKOLAT UTÁN 200-300 KILÓMÉTERREL MÉG MINDIG ÉDES A TENGER VIZE, MERT OLYAN HATALMAS AZ ÉDESVÍZ HOZAM AMI A TENGERBE ÖMLIK A TORKOLATNÁL.;)
SZÓVAL, BELÉM AZ A NAGY VÁROS, ÉS NEM MACAPÁ, ÍGY MANAUSZNAK A GAZDASÁGI KAPCSOLATAI MIATT, A HAJÓK, KOMPOK MIND BELÉMBE MENNEK, ÉS EZÉRT NINCS EGYENES JÁRAT ODA.

POIS-E! HOJE TAVA LÁ NA BEIRA E ATÉ PENSEI EM VOCÊ QUANDO VI A BARRAQUINHA ONDE VENDEM A PASSAGEM PARA BELÉM. MAS AQUI TÁ UM INFERNO DE CORRERIA PARA AS COMPRAS DE NATAL, AI ASSIM, NÃO DEU PRA MIM VOLTAR PARA LÁ. MAS AMANHÃ VOU ANDAR POR LÁ DE NOVO AI PERGUNTO PRA VOCÊ O PREÇO DA PASSAGEM E SE TEM BARCO DIRETO PRA LÁ. AI TE DIGO! FALOU?

ÍGY, MAJD HOLNAP ÍROK AZ ÁRAKRÓL, MEG MINDENRÖL.
LÉGYSZIVES KÜLDJÉL MÁR EGY ELÉRHETÖSÉGET.

SZIA
BM