Partatlannak

#179385 Hozzászólás

London
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Partatlannak

“Viszont meglehet kerni az allampolgarsagot 3evvel az ideiglenes zoldkartya ertesites utan.” – Ez pontosan mit jelent? Kifejtenéd bõvebben? Ez azt jelenti, hogy amikor megkapom az ideiglenes zöldkártyát, azután 3 év múlva kérvényezhetem az állampolgárságot?
Elõre is köszi a választ!