Pepe

#98798 Hozzászólás

kattant gyerek

Pepe

Pepe. A sved, vagy mondjuk inkabb ugy, hogy az iszlam illetve a muszlim kozossegek szocialis, kulturalis konfliktusai a skandinav vagy nemely nyugat europai orszagokban egy szociologiai tanulmanyt is kitennenek, annyira komplex tema. Deni valoszinuleg azert emelte ki a sved illetve a francia peldat, mert az adott orszagokban igen nagy szazalekban elnek muszlimok es hat mondjuk ugy, hogy valoszinuleg az egyik legalkalmazkodokeptelenebb nepcsoport. Csak egy egyszeru peldat emlitek. El tudod kepzelni, hogy micsoda konfliktushoz vezet, amikor egy muszlim not korulmetelnek Daniaban, vagy Svedorszagban?
Anglia mindig is kivetelt kepezett ebbol a szempontbol, hiszen Europa egyik kulturalis olvasztotegelyerol beszelunk, masreszt az ott elo betelepultek nagy resze mar masod illetve harmadgeneracios.

Amugy gondolom G.W. Bushra gondoltal,J.W. Bush helyett. Szerintem egyreszt a kozvelemenyt nem o, hanem a media iranyitja [a befolyasolja szo inkabb talalobb lenne es iranyitani is csak azt lehet, aki hagyja magat iranyitani], masreszt Bush csupan csak egy marionett figura, nem o iranyit, hanem ot iranyitjak.