persze

#85449 Hozzászólás

1valaki

persze

Thajföld nagyon szép és jó hely, de elsõre nem oda kellene irányitani talán egy 16 éves srácot. Szerintem. Elõször vedd meg a cuccot, egy hátizsák kezdetnek elég lesz, bár még kell egy kis zsák is, amiben a a napi cuccokat fogod vinni, de az nem jelentõs tétel pénzügyileg. Utána menj ksiebb városlátogatásokra, ahogy mondtam, Bécs, Prága, Krakkó, közel vannak és viszonylag olcsók, nagyon könnyû eljutni, akár egyedül is mehetsz, de cimborákkal kezdetben jobb. Ez majd alakul.tehát nem kell abkancs, meg hálózsák meg ilyenek, egyenlõre legalabbis.
A vonatjegy nem drága, szállás hostelokban kell keresni, olcsók, Krakkóban 10-12 euroért már elalhatsz egy dormitóriumban. 3 után hazajössz.
Arra ne nagyon számits, hogy a világ körül nagyon tudsz majd csavarogni, mert közben ki tart el? Honnan lesz pénzed? stb.
Szóval végezd el az iskoláidat, menj dolgozni és akkor lesz pénzed, és évente egy hónapot tudsz utazni. Hacsak nincs egy jó vállalkozásod, ahogy KC kollega is próbálta ezt bemutatni.
Hidd el rengeteg hátizsákos van, utitársakat mindig lehet találni, pl ezen az oldalon is, de ahhoz hogy elindulj bárhova, kell valami, amibe a cuccaidat tudod tenni, és ez egy hátizsák.Anélkül nem vagy képes semmire.