Peter

#336816 Hozzászólás

Anita

Peter

Barhogyan alakult a vege – ki mit vesz eszre, el, stb… – a lenyeg az, amit Peter leirt. Mar egy eve Angliaban vagyok, elotte Nemetorszag, es tudom, amit tudok. A csaladoknak eszuk agaban sincs emberszamba venni minket, csak egy ket labon jaro domestic servant-ot latnak. Felsorolni is hosszu lenne, hany baratomat tettek ki egyik naprol a masikra, nem fizettek ki, loptak vissza a penzt, el utlevelet, stb…Szamits arra, hogy betesznek a legkisebb, leghidegebb, legpeneszesebb szobaba, arra ne szamits, hogy vesznek kajat, neked foleg nem1!!!! A nyelviskolad sem erdekli oket, eszuk agaban sincs elengedni. Ez most komoly es igaz!!!!!!!
Vannak olyanok, akik kifogjak, de ehhez legegyszerubb mod kijonni az elso adando csaladhoz – http://www.aupairs.co.uk, http://www.super-match.com, http://www.tntmag.co.uk, http://www.loot.com – es venni az elso Tescoban The Lady nevu ujsagot, minden kedden jelenik meg, esetleg olvasni a TNT-t (minden hetfo, metroallomasoknal, ingyenes), es valtani.
Nem erdmes fizetni magyar ugynoksegnek a semmiert, mert biztonsag, az nincs!!! Egyszeruen eladnak az angol tarsnak, es jo aruk van am az au-paireknek. (egy evig marado csalad utan kb. £200 koltseg a csalad reszerol) azutan kapsz egy telefonszamot, ezt hivd fel, ha gaz van (ehhez beszelj angolul)
Kozvetito !!!!! Ne hanytorgasd fel az illeto kezdetleges angoljat, azert jott ki, hogy megtanulja!!!!
aki ragaszkodik az ugynokseghez, az nezze meg http://www.hungarianaupairagency.com-ot, ahol tenyleg egy itt elo, segitokesz, es magyarul ugyintezo, ingyenes, Agnes nevu holggyel vehetik fel a kapcsolatot.