Phi-Phi

#396145 Hozzászólás

Braun

Phi-Phi

a kikototol rogton jobbra fordulsz es setalsz fel-fel a sziget partmenten. elhagysz egy epitesi teruletet-ez meg a tsunami ota epul…baloldallt. aztan lesz egy kissebb emelkedo utana hopp meglatod a szerintem nem a legtulzsufoltabb part reszt egesz phi phin. menj elore es talalsz olcsobb szallasokat, de ne allj meg az elso reception-nal. setalj es erdeklodjatlag 500-1200 bht ig max.. relativ kinek mi az igenye(alkudj). nekem a kikotovel szembeni eszaki part menten fekvo egyszeru bambusz bungallok is megfeleltek 200bht-nap ert-foidenyben.:)
Phi phin a bulik a legjobbak. ajanlom az apache bart- igenyes zene- ajanlom a carpe diem -et, ott dolgoztam , csak mond azt FalangThai Braun(tudjask ismernek) a tulaj peter(holland srac) a Hippies bar and restaurantot tudom meg ajanlani mert ott aztan nincsen zarora. (a tobbi helyen igen) a reggiest nem ajanlom, vad es buta hely. NOK: a a termeszetvedelmi hivatal kitilltotta a prostituciot phi phi szigeterol.- droghasznalatrol nincs informaciom.(nem hasznalok) Arak: borzalmasak keszulj fel.- krabi-ban 35 bht egy kis dobozos Beer Chang- phi phi-n 55-60. ennyi…
amugy hivhatsz is +36206107350

Burma: nincs ott semmi erdekes latnivalo(hataron). legutolso infoim alapjan a hatarnal csak 1 napra (24 ora) kapsz belepest penzert. (bangkokban van burmai nagykovetseg ott kerj hosszabb idore)