Phi-Phi

#396168 Hozzászólás

Braun

Phi-Phi

szerintem annyi elegendo hogy az egesz sziget kenyelmesen lassan setalva 40 perc alatt bejarhato.(nekem 25)(ertve ezt a jobban ertekelt reszekre-ertem kozpontra es a buli negyedre, nem a monkey beach-re vagy a long beachre..azok mas partaszakaszon vannak…és megkozelitesuk csak long tail boat-tal lehetseges…iletve gyalog is ha vagyakozo kalandturas vagy.)
info: a kikototol elindulsz jobbra es nem az elso hanem a masodik lehetosegnel ahol lesz egy buvar centrum(sarga szinu transzparensek) elmesz ballra. ott csak kovesd az utat es ratalalsz kb 5 percen belul az elso guest hous-ra. felfele nezz ott latod majd tablakon. sok van , de igaz nem mindenhol van hej vagy nem mindenhol van kilegito helyzet. ha ezen tullepsz es meeg mesz elerkezel egy seven eleven-hez utana egy annak satnya masolatahoz, de te csak menj es kovesd az utat(ne a zsakutat). meglatsz jobbra egy kek szinu kordont ami baloldalon lesz es ott kell ballra fordulni es ha meg meeesz meeesz meglatsz baloldallt egy laundry service nevu tablat ott megint ballra es onnan meg kb 1 perc lassan sorozve vagy rizspalinkazva reszegen:)

de ha a kikotoben megkerdezed…lehetoleg angolul: olcso bungalow es mutatsz a kikotovel szembeni reszre(ne jobbra ne ballra) nemi sok thip fejeben elkiser oda.(alltalaban a menet kozben erintett piacon vasarolt sor(olcsoon) megteszi.

HA kell a turakkal(szigetturak felnap 3 ora, 1 nap 5 ora)(de boviit es mindenre kaphato–kozeli szigetekre) kapcsolatban adok egy szamot(long tail boat) aki nagyon szivesen segit.(beszel angolul)
ennek koltsege igen kedvezo —csak alltalam 5 embernek osszesen 1200 bht(osszesen-nincs thip-nincs fejkoltseg–osszesen!!!!)
A phuket Phi phi kozotti athajozasokon is segithetek.(felesleges a kikotoben megvenni(draga) vagy megvenni kinnt elo magyar alltall–super draga(vagy csak ad egy prospektust…nesze)


mellesleg SAMUIN kb 40 ilyen thai(angolt tudo) baratom letezik. ok csak es kizarolag a thai arakon sot 4ember penzert— 1 mint kisero(ingyen) vehet reszt.
legutolso informaciom-full(egesz napos)(reggeltol estig) samui party (eszmeletlen rusztikus csonakkal-halaszattal-ebeddel nem haladta meg thai arakon a phi phin eltolltott szep halvacsorat 2 fore..2 sorrel…vagy a bkk legujjabb repteri gyere kajalni olcson azonnall programot(10e baht)Siam-Reap-Angkor
szakertoje vagyok..csak tessek csak tessek.

(17 ev nyomtalanul nem vesz el, plane hogy meg van magyarban 2 hetem …sem)