Pimparipo

#209105 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Pimparipo

ami az Orban gazdasagpolitikajat illet, az a Napnal is vilagosabb, hogy milyen eredmennyel fog jarni es, hogy mik lesznek a kovetkezo lepesei. Ezt mar leirtam nem olyan regen. Amit o csinal, az egy jol ismert forgatokonyv, ami MINIDG UGYANYGY ER VEGET! Szolni kellene Obannak, hogy olvasa el az Atlas Shrugged c. konyvet Ayn Rand-tol. Abban is le lett irva SZOROL SZORA AZ, AMIT MOST CSINAL ORBAN es persze a vegeredmeny is olvashato.

Ez egyteljesen megjosolhato KENYSZERPALYA.

Ujra ismetlem magam:

MAGYARORSAG EGY DIKTATURABAN FOG VEGZODNI NAGYON HAMAR. Azt persze nem tudom, hogy voros, vagy feher diktaturaban, valoszinu feherben, de ha nem egy Pinochet fele vezer lesz a fonok, hanem egy 12 egy tucat komi, vagy fasiszta, akkor az orszagban az eletszinvonal Afganisztan fogja megcelozni.

Ahogy latod, az EU nincs abban a pozicioban, hogy kimentsen barkit, hogy tovabb finanszirozza a szocialista/kollektivista gazdasagpolitikakat Europaban.

Odaertunk, amit Margaret Theatcher megjosolt: a SZOCIALIZMUSSAL AZ A BAJ, HOGY MINDIG KIFOGYNAK A MAS PENZEBOL”

Most vagyunk azon a ponton, ahol mar nincs kitol kolcsonkerni. Kina nem fogja tudni kimenteni Europat es az USA-t is! Az USA nyilvan nem fogja tudni kimenteni Europat, mert egy vasa sincs, csak az, amit Kinatol kap. A SZOCIALIZMUSNAK VEGE VAN! Hala Istennek, megdoglott vegre!!!!