Pimparipo

#209142 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Pimparipo

Igen, te is raereztel es az anarcho-kapitalistak is azt bizonyitjak, hogy a limited government egy paradox. Es az erveleseik szerintem abszolut megdonthetetlenek. Ezert lettem volna nagyon kivancsi egy debatere Milton es az anarcho-kapitalistak kozott. Remelem talalok majd valahol parat, mert kurva kivancsi lennek, hogy Milton, aki a szabadsag es a verseny nagy bajnoka volt, hogyan ervelt a meg nala is nagyobb szabadasagot akarokkal a szabadsag es a verseny ellen!

Ez a magyar kutya biznisz – ha igaz – egy vicc, ha Aprilis lenne, akkor azt mondanam, hogy egy aprilisi trefa. En meg az eletemben nem lattam ilyet, hogy egy kormany rasszista a kutyakkal szemben. Az egesz vilag ezen fog rohogni, ha ez tenyleg igaz. Valoszinuleg a nemet kormany valasza az lesz, hogy bunteto vamokat vet ki a magyar kutyafajtakra, ha a magyarok nem adnak adomentesseget a nemet vizslanak.

Egyebkent a puli is egy igen harapos kutyafajta, de nem szamit. Ha magyar, akkor harapdalhat. Kivancsi lennek, hogy mi van akkor, ha az a puli nem Mo-n szuletett, vagyis nem magyar allampolgar? Akkor is megkapja az adomentesseget, vagy itt is az szamit, hogy az adott eb magyarnak erzi-e magat?