Pimparipo

#209153 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Pimparipo

“És mi van azokkal az eleve amerikaiakkal, akik nem akarnak felelõségteljesen szabadon élni? Mo-ra disszidálnak?”

Nem, ezek alkotjak a Demokrata part szavazobazisat. Ezek ugyan nem szeretik a szabadsagot, de azert nem teljesen hulyek. Azt ok is tudjak, hogy egy atlag amerikaitol sokkal tobb mindent tudnak elvenni az allam altal, mint egy atlag magyartol, ugyhogy nem disszidalnak ezek sajnos, sehova.

“Mo még az ilyeneknek számára is pocsék hely, ha nem az lenne, itt mindenki kiugrana a bõrébõl a boldogságtól, hogy diktatúrában él, ami leveszi a váláról a felelõsséget. Csakhogy itt majd mindenki apátiában van. Valami hibádzik.”

Persze, az hibadzik, hogy apuci es anyuci nem tud annyit elvenni sehonnan, ami ahhoz kellene, hogy a gyerekeknek mindenuk meglegyen, akik ugyan nincsenek kirugva a hazbol, de az eletszinvonaluk a beka segge alatt van, mert nem hajlandoak a sajat labukra allni.

Norvegia egy olyan csalad, ahol a szulok milliardosok az olajbol es van 5 gyerek a csaladban, akiknek nem kell dolgozni.

“Az általad említett anarcho-kommunizmus utópiájának a netovábja Kambodzsa a vörös kmerek önellátó agrárországa.”

Kambodzsa minden csak nem anarcho-kapitalista:) Az anarcho-cimke csak akkor alkalmazhato, ha nincs allam, vagyis nincs eroszak es minden onkentessegen alapul. Kambodzsaban hiaba irtottak ki a fel orszagot, az allamra, vagyis eroszakra azutan is szukseg volt.

“A kollektivizmus és az indivídulizmus közt a különbség, mint a gyermekkor és a felnõttkor között. A Föld népességének a 4/5-e nem tud, vagy nem akar felnõni. Akik pedig akarnának, azokat nem hagyják.”

Hat ezzel teljesen egyetertek es ami egyedul zavar, az az, hogy nem hagyjak felnoni azt, aki fel akar noni. Persze nyilvan nem, mert ezekbol el a tobbi. Ha hagynak kikoltozni a csaladbol azokat, akik onalloak, akkor a csalad megmaradt resze rogton osszeomlana.

Ezert van az, hogy ha egy anarcho-kapitalista “orszag” letrejonne, az egzisztencialis veszely lenne a vilag osszes tobbi orszagara. Csak abba kell belegondolni, hogy az USA, ami kurva messze van az anarcho-kapitalizmustol, igy is elvonzza a vilag minden orszagabol az epkepzlab, felnott embereket es ez sokkal inkabb igy volt regebben, amikor sokkal nagyobb volt itt a szabadsag. Eleg a “magyar” Nobel Dijasokra gondolni:) Egy igazi szabad orszag abszolut minden valamire valo egyent kiszippantana a vilag osszes orszagabol, ami azok veget jelentene.