Pimparipo

#209162 Hozzászólás

Joe
Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

Pimparipo

Igazad van, de azert pontositanek:

“Ha Obamát újraválasszák, beigazolódik, hogy az amerikaiak többsége mégsem csípi a szabadságot annyira”

Ez sose volt kerdeses! Az amerikaiak 99.99%-a egyaltalan nem szereti a szabadsagot! A lakossag jelentos resze meg a szabadsag LATSZATAT sem szereti. A kerdes azonban az, hogy a SZAVAZOK hany %-a csipi legalabb a szabadsag LATSZATAT!

Elvegre mi a kulonbseg Obama es a Republikanusok kozott? LENYEGILEG SEMMI! Ami kulonbseg van az nem tartalmi, hanem fokozati. A kulonbseg egyedul abban nyilvanul meg, hogy a ket part es azokon keresztul az emberek, MILYEN FOKU allami beavatkozast tartanak elfogadhatonak. Nem az a kerdes, hogy legyen allami beavatkozas, vagy ne legyen egyaltalan!

“Orbán: “tizenöt millió magyarra van szükség a válság leküzdéséhez. Egyetlen közös cél. Egy nemzet.””

Nem tudom eldonteni, hogy Orban teyleg egy ABSZOLUT MEGGYOZODESES kollektivista, amit a beszedei bizonyitanak, vagy csak megjattsza ezt a szerepet es ezzel hulyiti a nepet. Minden, akar csak felig ertelmes ember tudja, hogy a “nemzet” egy nem letezo illuzio, egy ures szlogen! Azon se csodalkoznek, ha hajlando lenne haboruba meneteltetni az orszagot a “nemzeti erdek” celjabol, csak hogy elterelje a figyelmet a gazdasagi problemakrol, amiknek nagy reszet o maga okozza. Persze ettol nem kell felni, a hajlandosag edes keves, egy haboruhoz penz is kellene, neki meg a segge is kilog a szakadt gatyajabol.