Po Apo

#94140 Hozzászólás

Ahmet

Po Apo

Na, ja, nem eloszor sztrajkolnak, es nem eloszor gondolom en is azt, hogy elmennek a budos csipaba. Csak adalekot akartam szolgaltatni a temahoz.
Egyebkent meg a legiiranyitoknak az edesanyjuk picsajat. Akkora lovet akasztanak, hogy hihetetlen. Egyebkent a munkajuk felelossegteljes, monoton, de annyira nem bonyolult. (Erettsegi, meg nyelvvizsga a feltetele, hogy felvegyenek es betanitsanak) (((Legalabbis legutobb igy volt, amennyire tudom)))

Egyebkent a BA leepulese fajdalmas. 20 ev alatt sikerult szetbarmolni csak, ami azert nem gyenge. Volt olyan igazgato (ilyen beultetett, nem mondom, hogy ejtoernyos, mert meg azt hinne valaki, hogy tenyleg az), aki halal komolyan megkerdezte, hogy miert nem legitankoljak a gepeket? Aztan egy hasonlo pocskarika azt hitte, hogy meg mindig a TSZ-nel titkar, aztan nem akarta kinyitni a kocsija csomagtartojat ellenorzesre (mert megtehetem). Az or megkerdezte, hogy miert nem. A humor-herold benyogte, hogy mert bomba van benne. A “benne” szot mar a betonon, hatratekert kezzel mondta. (Nem az In-kal orzi a repteret, hanem azok a szimpatikus fiatalemberek, akik neha a tranziton is atballagnak UZI-val a nyakukban, meg valami Desert Eagle meretu mordallyal az oldalukon.) : )
Na, mindegy ezek csak pletykak. Mielott valaki megkerdezne, nem, nem dolgozok ott.

A jobb-bal keveredesen en is mindig megdobbenek. Hihetetlen, hogy partjaink es vezereink micsoda teveszmeben elnek. Komcsik piaci versenyt akarnak, jobberek visszaallamositani. Most akkor en jobb, vagy baloldali vagyok? Aaa, csatlakozok a leszarokraciahoz!