pro helyi jarat

#408249 Hozzászólás

Panda

pro helyi jarat

Nekunk teljesen mas tapasztalatunk volt, mint leventenek. Mint mar irtam, mindent magunknak szerveztunk, es a helyi jaratok segitsegevel tettuk meg a BKK Angkor utat. Odafele joval kesobben indultunk a sokkal kenyelmesebb kb. 40 fos helyi busszal, mint az egesz utra befizetett 12 fos turistabuszosok. Odafele vegul ugyanannyit fizettunk, vissza a felet. Nekunk a szallodas rendelte a buszt vissza. A szalloda a legtisztabb es legmodernebb volt 5 honapos utunk alatt, a szallason nem kellett ennunk, es a taxisokkal is tudtunk alkudni. Nekunk ugy tunt, hogy a szalloda tulajdonos mindennek a feje, a taxisok biztosan fizetnek neki “kozvetitoi dijat”.
A vizumot BKK-ban csinaltattuk. FONTOS! A hataron meg kertek tolunk a nemzetkozi oltoigazolvanyt. Ennek hianyaban leggombolak volna rolunk meg nehany dollart, de mivel volt, igy 5 perc alatt atjutottunk. (En visszafele mar nem is pecseteltettem, mert nem volt kedvem sorbanallni, es atsetaltam az arusokkal.)
sAgi! A buszpalyaudvarokat nagyon konnyu BKK-ban megtalalni. A korabban irt helyen minden ifot megtalalsz a falon, de napkozben meg eligazito ember is ul ott. Tehat a Krabi info is ott van- mi oda is helyi jarattal mentunk, az ut kb. 12 ora.