quitoban elek imadom

#293024 Hozzászólás

Babar

Sziasztok!
Én is éltem Ecuadorban egy ideig. És azóta is ha tehetem “rendszeresen” kimegyek feltöltõdni. Idén is készülök. Úgy ismerem Ecuadort, mint a tenyeremet, szinte bejártam az egészet: Dzsungelt, Galapagos-szigeteket, a hegyeket…stb.
A világ legcsodálatosabb helye!!!!! Nagy a szegénység , de a természet csodálatos , az emberek nagyon jófejek és segítõkészek, és a bulik… életemben nem buliztam annyit és olyan fantasztikusakat , mint ott. Öszehasonlíthatatlan a több országgal,pedig már voltam egy-két helyen.( Peru pl.fele annyira sem tetszett) .
Ha szereted a kalandokat és az enyhén lökött embereket, ennél jobb helyet nem találni. Alattam már siklott ki a vonat a hegyekben, találkoztam cápával a Galapagoson és egyszer ki is próbáltak rabolni sikertelenul egy disco elõtt, szóval tudnék mirõl mesélni. De minden attól függ , hogy fogod fel. Én nagyon élveztem!Quito tele van enyhén flúgos külföldi (elsõsorban ausztrál, amerikai,holland) “bevándorlókkal” akik szintén dobnak hangulaton. Különben Ecuador Dél-Amerika legbiztonságosabb országa a felmérések szerint és ezt én is bizonyíthatom!Ha bármi kérdésetek van csak forduljatok hozzám.