re

#111177 Hozzászólás

Zsolt

re

Zsuzsa: köszi a választ,gondolom akkor az orosz sem megy rosszul… jövöre barátokkal tervezünk transszibériait pekingig,még képlékeny,de egy-két infóval ha tudsz és akarsz segíthetsz majd.Meg ha akarsz jöhetsz is.

a kérdésedre: hát azért ennyitõl még nem elégülök ki :)))

Boom: az út teljesen normális 1-1 sávos volt,elég jól lehetett haladni ,fõleg Trabzon után volt kevesebb az autó. Az út a hegyek,dombok lábánál ment,rengeteg szép vízesés,meg alagút volt.A parti sávban épült akkor az új út,ahogy meg lehetett itélni néhány helyen 2×2 sávos lesz(lett).Isztanbulból a busz a legolcsóbb szerintem,ha sok egyszerre a 30 óra,közbeiktattok egy megállót,pl Trabzonban,lesz olcsó szállás az tuti.

Egy tipp,ha nem kell mindenáron autó: Kimentek a népligettõl minibusszal Aradra,egy útra kb 5 rugó szerintem fejenként.Onnan vonat bukarestbe,nem lehet vészes az ára.bukarestbõl pedig mennek buszok Isztanbulba naponta,kb szerintem annyi mint Isztanbul-Tbiliszi.hevenyészett számítással 2×35 a busz,meg mondjuk bukarestig 40 innen az eljutás,az 110,oda vissza 220 egy embernek.Ja persze USD :) 4 nek ugye 880 kb,de legyen 1000. Ennél olcsóbban aligha tudsz oda kijutni,ennyiért viszont ajándék szerintem…