re: NerD

#398263 Hozzászólás

re: NerD

Hát ha ennyi az idõtök, akkor ennyi. Perhentianon én nem voltam, mert október környékén az a rész elég nedves, de mindenki dicséri. Ellenben: minek két szigetre is menni? Ha pihizni akartok fõleg, akkor talán OK, de ha már az ember elmegy Borneóra, vagy Malajziába, akkor ott több idõt lenne érdemes tölteni bár Chang, mint sziget, kiváló.
Angkorra 3 nap lenne az optimális, Cameron-on nagyon sok túra van és különbözõ jellegû tájakon megy tehát itt több idõt is lehetne tölteni, 2 – 4 nap. Én nagyon szeretem, de inkább kihagynám Chang-ot, ami gyakorlatilag 2 napot feleslegesen elvesz a BKK- Chang oda- vissza utazás miatt. Szóval:kihagynám Thaiföldet, oda a legkönnyebb eljutni, bármikor.

Tehát egybõl repülnék KL-bõl Kuchingba, mert szépen át lehetne szállni és nem lenne idõveszteség bemenni KL-ba. És amikor visszajöttetek Borneoról, akkor bemenni KL-ba, megnézni (ha nincs idõtök, 1 nap is elég a városra), aztán úgyis onnan megy a busz Cameronra, utána tovább Perhentianra és ezzel a nyaraló résszel lehetne zárni az utat. Olvassátok el Bojtár mit ír errõl, õ vonatozott például.