Realitás ;))

#236827 Hozzászólás

Realitás ;))

“Én nem éltem az USában,de úgy tûnik neklem,inkább az amcsik által legjobban hangoztatott esélyegyenlõség miatt feliratoznak,bár van tudomásom tisztán spanyol nyelvû TV-rõl és rádiórl Kaliforniában.”

Válasz:

Az USA-ban van kifejezeten politikai nyomás a nem beolvadásra mexikobol. Dél nyugatot és Kaliforniát tõlük szakitották le. Ugyanakkor azok akik északon vagy közel a mexikói határhoz élnek nem megbizhatók mint mexikóiak. Akik itt vannak azok se megbizhatók mint mexikóiak. Tisztában vannak hazájukban a korrupciórol és lemaradotságrol. Nem kivánnak egy vacak országban élni. Ezek a mexikóiak akik a legnagyob latino jelenlétet képviselik. Nem lehet õket egy csoportban sorolni, mert mások az érdekek. Egyedül a nyelvet használják az egyesülésre de ez nekik se megy. Angol kell a haladáshoz mindenkinek. Fiatalok akik ezt elõsször felfedezik minden nációbol. Magyaroknál is igy megy ez. Magyar nyelv és helyesirásal itt sokra nem viszi az ember és felesleges ezt feszegetni.

“Egyenlõre az amerikaiak tûnnek a vezetõ hatalomak a világban,de azért van kínai nyelvû BBC adás és az arab világban inkább az Al-dzsazírára (vagy hogy írjákra) hallgatnak.”

Válasz:

Ez igaz, és ebben meg a vallásban rejlik a sötétség és elmaradotság.

“Ny. Eu-ban a tanultab emberek tudnak angolul”

“És milyen sokan tanulnak az üzletemberek közül japánul és kínaiul!”

“A kínaiaknak egyébként baromira nincs szükségük semmire,minden meg van az országukbam és évek óta a legnagyobb gazdasági növekedést produkálják,tehát sokaknak érdeke tanulni kínaiul.Már most is rettenetesen terjeszkednek (pl Grundig),ki tudja hová jutnak…”

Válasz:

Faszikám nyisd ki csak a szád azt küldöm ! Látom hogy te itt teljesen a sötétben vagy.
Ázsiában az angolt nyomják, és kinában az angol tanárokat keresik. Nekik elõsször angol kell a haladáshoz.

Ha Mo.-n 60 centes órabérben dolgoznának, akkor ott is óriási befektetés és fejlõdés lenne. Kinaiaknak pedig mindenre szükségük van, mert az egyik legcsórob ország a világon. Ezért dolgoznak bagóért. Mikor emelkedik a fizetésük akkor majd versenyezhetnek a szomszéd rongyfejüekkel vagy veletek. Mai jólétünket nekik köszönhetjük.

“Latin-Amerikaban szinte SENKI nem beszel angolul, meg a fiatalok is csak elvetve. Spanyol nelkul a repterrol sem jutsz be 10-szeres ar alatt. A gringok csak pislognak az angoljukkal.”

Válasz:

Hol tartanak, és ki nem xarja le õket ? Ott is csak a tanultab emberek tudnak angolul.

Remélem ezzel segitettem.